dating i dk

Bliv dating skribent

Dating Skribent på Dating-i-dk.dk

Dating skribent til anmeldelser og indlæg

Dating-i-dk.dk kan altid bruge frivillige dating skribenter der skulle have lyst til at skrive anmeldelser om datingsider, eller lave indlæg om dine oplevelser på de danske datingsider du prøver lykken på.

Har du selv en blog eller en hjemmeside der handler om emnet eller er relevant, så er du selvfølgelig altid velkommen til at linke til denne fra den anmeldelse eller det indlæg du skulle have lyst til at være dating skribent på Dating-i-DK.dk.

Hvis du har lyst til at være anonym, så er det selvfølgeligt også muligt. Så skriv gerne til os hvis det har fanget din interesse og du gerne vil bidrage med en anmeldelse af en datingside, eller blot et indlæg til vores blog her på siden. Anmeldelsen eller indlægget skal blot være på minimum 400 ord.

Det kunne være et blog indlæg omkring dine oplevelser af at have mødt en date for første gang, og om dating beskrivelsen og billederne stemte overens med personen i den virkelige verden, eller de mange forskellige måder som interesserede bejlere henvendte sig til dig på din profil.

Eller om hvor stor en udfordring det er at skrive en god profiltekst, samt hvor lidt eller hvor meget man skal skrive. Det kunne være en artikel om hvad du tænder på… er det billedet, eller kan du forføres igennem en god tekst? Der er rigtigt mange emner at tage op, og vi er interesserede i dem alle. Så vi glæder os til at høre fra dig der har lyst til at blive vores nye dating skribent.

Du Kan kontakte os her

Tags: , ,

Trackback from your site.

Kommentér

Dating i dk logo