Dating for mænd

Alt om dating for mænd

Forfatter: Alex Høgh Nielsen

Alt om dating for mænd

Dating for mænd – Bogen handler fakta og løsninger på problemer der berører alle former for dating, lige fra din påklædning, til det at aflæse kropssprog. Gode råd til at gennemføre den perfekte date.

Her får du masser af tips og gode råd, som giver dig større selvtillid, samt et mere attraktivt udseende og udstråling. Se de bedste dating sider i Danmark her.

Bogen er for mænd, som ønsker en grundlæggende viden om, hvordan du får en hyggelig aften med din date. Tjek Thai dating her eller Filipinsk dating her.

Dating for mænd – En bog der lige er noget for dig der er ny i det at søge en partner, og som har mange spørgsmål til hvad man kan gøre. Bogen giver også et par tips til hvordan du får et bedre parforhold.

BESTIL BOGEN ONLINE HER

Hvordan er Dating for mænd?

Dating for mænd – Der er ingen tvivl om at dating for mænd er en noget anderledes oplevelse end dating for kvinder. Forskellen skal jo findes i den enkeltes opfattelse af hvordan en date skal foregå. Samt hvilke forventninger der stilles til den enkelte date.

For at finde det rigtige match, er det vigtigt at du har fået forventnings afstemt med den date du skal mødes med først. Du skal have afklaret hovedtrækkene af hvad det er der betyder mest for dig hos det andet køn. Ellers kan det være det rene spild af tid for jer begge.

Det vil på den anden side også være spild af tid for jer begge at skrive for meget sammen først, for er det fysiske ikke med når i mødes, så kan det være totalt ligegyldigt hvor godt i taler sammen.

Dating for mænd – Du skal have gjort dig selv klar på hvad det er du søger. Er det en kæreste eller en besøgs-ven, eller bare en bolle-ven.

Kommentér

Dating i dk logo