Mit liv på scor.dk

mit liv på scor.dk

Forfatter: Apocalypse45

Mit liv på scor.dkMit liv på scor.dk af Cecilie Olrik (Apocalypse 45) er en bog omkring Cecilies oplevelser på det danske dating site scor.dk. Cecilie møder forskellige mænd igennem hendes profil på scor.dk.

Med forskellige baggrunde, og får prøvet sine grænser af. Samtidig kommer hun med overvejelser og betragtninger omkring sine egne udfoldelser og om sex i dagens Danmark.

Du kan også læse om andre dating sider i danmark her. Se også Dating dk som er er den største dating side i Danmark.

BESTIL BOGEN ONLINE HER

Scor.dk er en utroligt populær fræk dating side

Scor.dk har efterhånden fundet sit helt eget publikum. Og skiller sig også udenfor de fleste dating sider ved at gå lige til grænsen for mange fordomsfulde danskeres smag.

Men alligevel har Scor.dk rigtigt mange brugere. Og har man lyst til at prøve sine grænser af indenfor de lidt mere extreme områder af dating livet, så er det måske stedet hvor du kan få din lyst styret på det område.

Du kan både ligge nøgenbilleder op på profilen. Og frække film af dig selv, eller dig og din partner. Scor.dk er ikke for sarte sjæle, og er du fyldt med fordomme om sex og nøgenbilleder og film, så er det nok ikke stedet for dig.

Scor.dk har et godt debatforum

Har du spørgsmål omkring ting som du er i tvivl om omkring dating og sex. Så er scor.dk også et rigtigt godt sted at oprette en profil, for deres debatforum er fyldt med profiler der gerne hjælper dig med at få besvaret dine spørgsmål omkring disse emner. Og ofte oplever man spændende debatter omkring hvad folk mener om dit og dat, hvilket kan være meget underholdende, og sommetider også belærende.

Mange profiler bliver på scor.dk længe

Og netop derfor er der flere som Cecilie som har skrevet bøger omkring fænomenet scor.dk hvor mange lever i deres helt egen verden indenfor. Hvis du selv har lyst, så kan du jo prøve at oprette dig en gratis profil på scor.dk og prøve siden af med dine egne øjne.

Kommentér

Dating i dk logo