Dating profil på din mobil

Tjek din dating profil på mobilen

Når du har oprettet en dating profil på en af de mange dating sider, så er det rart at du kan tjekke om der er kommet mail fra andre profiler.

Eller vist interesse på andre måder på din dating profil uanset hvor du befinder dig.

Dette kan lade sig gøre på din mobiltelefon eller smartphone. For flere og flere datingsider har i dag lavet en mobil app så du altid er opdateret når du er på farten.

Opret en dating profil her:

Hvis din mobil skal udskiftes?

Dating profil på din mobilHar du stadigt en mobiltelefon der trænger til at blive udskiftet med en nyere model med den nyeste teknik. Så skulle du tage at tjekke nogle af de mange mobilsider der findes på nettet.

Hvis du skal tjekke hvad mobilpriser der findes i Danmark.

Så kan vi anbefale at du kigger på siden Mobilforalle.dk hvor de ikke bare har en god oversigt over mobiltelefoner og smartphones.

Men også en overskuelig oversigt over mindstepriserne på mobiltelefoner og smartphones fra de mest populære danske mobilselskaber.

Skal din mobil bare repareres?

Måske trænger din telefon ikke til at udskiftes, men måske bare en reparation af glasset eller en anden ting før den fungerer ordentligt igen.

Du kan bruge den til dine dating profiler. Her kan du også kigge efter mobil reparationer på Mobilforalle.dk hvor de har en god oversigt over hvem der kan reparere mobiltelefoner online.

Samt hvor du kan købe reservedele på nettet til gode priser.

mange gode mobil apps til dating

Datingsider er efterhånden ikke de eneste steder hvor du nemt kan komme i kontakt med det modsatte køn med en dating profil.

for der findes også WhatsApp, LINE og Badoo som er blevet meget populære at bruge i Asien. Badoo kan du f.eks. se andre profiler i nærheden af dig selv.

Her kan du skrive direkte til en dating profil ganske gratis. Det er desuden også gratis at installere på mobilen. Så måske du skulle prøve alternative metoder til at mødes med den eneste ene.