40plus.dk

Med 40plus.dk møder du modne dates

40plus.dk – Her kan du oprette en gratis dating profil på under 1 minut. Samt få en stor chance for at møde din næste kæreste blandt flere end 50.000 singler fra hele Danmark.

Opret en GRATIS profil på 40plus.dk i dag

Som det næsten siger sig selv ud fra navnet 40plus.dk, så er alle profiler over 40 år. Hvilket giver dig et godt og seriøst grundlag for at finde kæresten blandt andre voksne mennesker.

Vi ser disse “niche” dating sider dukke op hvert år, og 40plus.dk er ingen undtagelse. Det er et stort publikum til en side som denne, og derfor er der også gode muligheder for at finde en ligesindet her på siden. Det gode ved 40plus.dk er at der gives en god support, både online, men også pr. telefon.

Prøv at oprette en profil i dag

Du skal huske på at din dating profil skal være ærlig og du skal tænke grundigt over, hvad du i virkeligheden ønsker af din kommende partner / kæreste, ligesom det også er vigtigt at du husker på hvad du kan give en kæreste tilbage.

40plus.dk

Vær dig selv

Du skal være dig selv og lade være med at begrænse dig selv af hvad andre tænker og siger.

Det er nemlig meget vigtigt at du er helt dig selv. Dit kommende forhold skulle jo gerne vare ved, og derfor er det vigtigt af have disse ting på plads før du springer ud i det.

Når du opretter din profil skal du huske at vælge et brugernavn, og igen er det meget vigtigt at du finder noget specielt.

Og også meget gerne noget som du har et helt specielt forhold til. F.eks. ”Gangsteren fra stenbroen” siger noget mere (og andet) end ”Mr. Nice Guy”, ligesom ”Malerpigen” siger mere end ”Gæv tøs”.

Profil beskrivelsen

Når du laver din profil beskrivelse på 40plus.dk så skal du huske at undgå klichéer som f.eks. ”jeg elsker naturen”. Lav hellere en beskrivelse af, hvad det er du elsker ved naturen.

Og gør dig derfor umage med at lave en speciel profil, der fortæller hvem DU er, og lige præcis hvad lige netop DU kan tilbyde din partner.

Fortæl om dine værdier i livet

Tænk også på, at drømmemanden eller drømmekvinden jo gerne skulle blive interesseret i at lære dig bedre at kende.

Dette mål det opnår du allerbedst ved at lave en profil, som beskriver lige netop dine interesser, dit livssyn og hvad dine værdier er i livet.

Opret en GRATIS profil på 40plus.dk i dag

Forelskelsen kan faktisk i det små opstå allerede ved læsningen af din profil, og glem ikke at målet med at lave din profil, det er jo at komme på date.

Kommentér

Dating i dk logo