Den perfekte dating-strategi! Scoretips

Det vigtigste på en første date er…

At begge parter får mulighed for at mærke hinanden lidt af uden for meget pres. Derfor er det sjældent en god idé at køre den op i et voldsomt gear. Hvor man skal lave en hel masse.

Samtidig kan den første date også være ret anspændt, hvilket kan gøre det svært at sidde bænket overfor hinanden og have den store forkromede øjen- og sjælsåbnende samtale.

Første date skal være enkel og overskuelig, og så kan man skrue op for hyggen, aktivitetsniveauet og samtalerne på de følgende dates. Se dating sider hvor du kan lave en date.

GLS står for Gå, Leg, Snak og er en fantastisk dating-strategi.

1. Første Date – Gå en tur

At mødes og bare gå en tur på første date kan virke uambitiøst. Men er ofte den bedste måde at tilbringe den første time sammen. I mødes på neutral grund og kan på en meget naturlig måde bevæge jer lidt i stedet for at sidde fanget på en stol.

Som regel glider samtalen bedre, når man går. I kan gå en tur i den lokale park. Rundt om en sø, hvor du kan have været forudseende og tage brød med til at fodre ænder.

Eller i kan gå rundt i dit eller hendes nærmiljø og se på by og gader, som I til hverdag bare haster igennem på vej fra A til B.

2. Anden Date – Leg og hav det sjovt

dateHvis første date gav lyst og nysgerrighed til mere, er anden date perfekt til en lidt større aktivitet. Leg og hav det sjovt – mulighederne er mange. Her er en håndfuld gode forslag:

– I kan cykle (måske leje en tandem), stå på rulleskøjter, leje en robåd/vandcykel/kano eller køre gokart, hvis pulsen skal lidt op.

– Spille minigolf, flyve drage, gå på udstilling/museum eller tage i tivoli/cirkus.

– Gå på loppemarked, hvor I hver især skal købe den sjoveste eller hæsligste ting, I falder over eller byvandring, hvor I skiftes til at være guide.

– Picnic med kroket eller petanque som måske vil udvikle sig til at kigge på stjerner.

3. Tredje Date – Snak og kom tættere på hinanden

På tredje date er det en god idé at få snakket en hel del mere og dybere end på de første to. I kan eksempelvis gå ud at spise, lave middag hjemme, enten sammen eller hvor én af jer inviterer.

I kan også aftale at mødes på en café, vinbar eller et værtshus til en længere hyggelig samtale over et glas eller tre.

Det afhænger alt sammen af jeres dynamik og præferencer. På denne date vil I for alvor kunne finde ud af, om I passer sammen. Og lære hinanden mere indgående at kende og mærke efter, om der er fysisk spænding, kemi og energi i jeres samvær.

Hvis du gerne vil forbedre dine evner til at få dates, kan komme på et af vores scorekursus og lær at score