Firstdate dk blev grundlagt i 2006

Firstdate dk har hele tiden haft ambitionen om at blive den største datingside i Norden. Eller som socialt netværk for romantik, som de selv siger.

Dette var en ambitiøs målsætning, mener nogen. Men efter at have været online og mange timer og års ihærdigt arbejde kan Firstdate dk nu bryste sig af at være den mest besøgte datingside i Norden.

Nordens mest besøgte datingside

Denne side har hver dag besøg af ca. 100.000 singler. Det er der ingen andre datingsider der har flere singler online i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Se dating sider i Danmark her.

Pengene tilbage

Takket være sidens mange medlemmer har de indført en helt unik mødegaranti. Som indebærer, at du som medlem på datingsiden, der har været guldmedlem i minimum 6 måneder. De får alle dine penge tilbage, hvis du ikke møder nogen at holde af. Tjek Filippinsk Dating her.

Tryghed på datingsiden

Der findes mange andre lignende datingsider. Men denne side tror og håber, at de har udviklet en endnu bedre dating-platform med mange spændende funktioner. Som gør det væsentligt enklere og sjovere for dig at date en, du holder af, via denne datingside. Desuden har vi satset hårdt på integriteten.

Som medlem her på siden kan du altid føle dig i trygge rammer. Er Thai dating noget for dig? Klik her.

God support denne dating portal

Skulle du have spørgsmål eller bemærkninger om Firstdate dk’s tjenester, er du selvfølge meget velkommen til at kontakte dem. De er meget lydhøre, når det gælder deres medlemmer. Og det er gennem brugernes ønsker og synspunkter, de kan gøre tjenesten endnu bedre. Dating er trygt hos Firstdate dk

Kontakt firstdate dk

Hvis du ikke er medlem af denne side. Men har et spørgsmål om deres ydelser eller forespørgsler om medlemskab, kan du kontakte dem på: contact@firstdate.com

Hvis du allerede er medlem, skal du klikke på Contact Firstdate i menuen til højre for at få besvaret dine spørgsmål!

Link til firstdate dk
firstdate dk

Tjek Firstdate.dk på Trustpilot her.