Lykkelig single – det er op til dig selv

lykkelig single, hvordan?

lykkelig single – Lykkelig singleEt velmenende spørgsmål du sikkert jævnligt får fra veninderne. De har skam ret, der er mange søde mænd derude.

lykkelig single dk – Som single bliver man også ofte beskyldt for kræsenhed. Skyklapper og at man ikke er proaktiv nok.

lykkelig single – Det kan være svært at knække koden og komme væk fra sinlgetilværelsen. Ofte er det sikkert nemmere at komme med floskler som: ”jeg er ikke intresseret pt, jeg har har ikke tid til en kæreste. Har bare ikke lige mødt den rigtige”.

Drop flosklerne, vær ærlig og sæt fokus på det gode ved din nuværende status.

lykkelig single – Her får du råd, der sørger for, at fokus er der, hvor det skal være. På dig selv og ikke alle de mænd du ikke var rigtig for eller ikke var rigtige for dig!

1.

Din lykke er din egen. Vi har alle set tilpas mange forhold, hvor tosomheden ikke har været svaret på lykken. Hvordan du skaber din egen lykke som single er en individuel sag, men find ud af hvad der giver værdi for dig.

Lykken kan være at du har min frihed til at arrangere skønne middagselskaber for veninderne. Eller sætte din karriere i fokus, stene hele aftenen på webshops som Miinto.dk og fylde dit hjem med loppefund.

2.

Sige fra overfor vennerne når de tror, de skal leve gennem dig eller kommer med unødvendige kommentar. Dit singleliv synes måske spændende, når man sidder i et forhold. Men det er dit liv, og det skal ikke udstilles, med mindre du føler for det.

lykkelig single – Lad veninderne vide at kommentar som ”Ej, det ku være hyggeligt, hvis du også havde en kæreste”, er unødvendige. Og din mor!!!

Hun skal kun blande sig, hvis du vil have det. Gør det klart for hende, at hvis der er noget, hun skal vide. Så skal du nok fortælle hende det.

3.

Er det en af de klassiske søndage. Hvor  ensomheden sniger sig ind på dig, og  alle veninder fletter fingre til Borgen med deres special someone så hop under bruseren eller i badekaret.

En mini hjemmesipa kan gøre underværker for velværet. Og nyd at du har din søndag. Bag boller, gå en tur, dyrk pilates, nyd kun du har kontrollen over Netflix kontoen – gør søndagen til ”din dag”.

Vigtigst af alt husk ovenstående når du en dag sidder på den anden side af bordet og giver gode råd til dine singleveninder.

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Kommentér

Dating i dk logo