Når du skal på date

VIS DIG SELV FRA DIN BEDSTE SIDE

At gå på date kan sammenlignes med at gå til jobsamtale. Man skal gøre et godt indtryk ved at vise sig selv fra sin bedste side. Hvis man lykkes med det, så er chancen for en ny samtale (date) betydeligt større, end hvis man gør det modsatte.

Men der er en faldgruppe. Hvis man smører lidt for tykt på, så bliver man gennemskuet, hvis ikke på første så på anden eller tredje date. Derfor handler der om at vise modparten hvem man er, uden at lave om på sig selv eller sin historie. Se de populæreste dating sider her.

Inden jeg begynder med selve artiklen kommer her lidt information om mig:

Jeg hedder Martin Albertsen og bor til dagligt i Brønshøj sammen med min dejlige kæreste, Sarah. Min store passion er kærlighed og romantik og derfor startede jeg for snart en håndfuld år siden www.romantikeren.dk.

På hjemmesiden forsøger jeg at give kærestepar inspiration til et bedre og mere lykkeligt forhold. Udover at jeg skriver på hjemmesiden, så er jeg også forfatter til bogen “100 hyggelige ideer til kærestepar” og så har jeg udgivet en gratis iPhone applikation.

Nok om mig – tilbage til det, det handler om!

Selvom dating er en smule uden for mit vante område, så er jeg sikker på, at jeg kan give dig en række gode råd, der kan øge dine chancer for en date nummer to. Og ved, måske fører jeres dates til et livslangt forhold fyldt med romantik og kærlighed.

Her kommer fem gode råd til din date:

På dateVælg det rette sted

Forberedelsen til din date starter længe før selve din date. Når du har taget dig mod til at invitere din date ud og når han eller hende forhåbentligt har takket ”ja tak”, så skal du nemlig til at finde ud af, hvor I skal på date henne.

Hvis du kender personen du skal på date med, så er det en rigtig god ide, at tage udgangspunkt i, hvad han eller hun ville synes var sjovt og hyggeligt. Hvis modparten får en god aften, så er chancen for date nummer to alt andet lige større.

Hvis du derimod ikke kender din date særligt godt, så er du nødt til at være kreativ selv. Et godt råd er, at skabe en date, der er både sjov og hyggelig og hvor I samtidigt har mulighed for at snakke sammen, så I kan lære hinanden bedre at kende.

På date – Gør noget ud af dig selv

Når man skal på date, bliver man nødt til at gøre noget ekstra ud af sig selv. Førstehåndsindtrykket betyder utroligt meget for os mennesker og hvis du allerede i løbet af første øjensyn skiller dig positivt ud, så er vejen for en god date allerede banet.

Hvis du ikke har noget passende tøj i klædeskabet, så find noget tøj i god tid. En date skal være en god oplevelse, så du skal ikke ende med at stresse rundt.

Spørg ind

Jeres date er nu kommet godt fra land og I snakker og hygger jer, mens I lærer hinanden bedre at kende. En af de fejl man typisk begår i den situation er, at man snakker for meget om sig selv og for lidt om modparten.

Derfor er det vigtigt at du viser interesse for din date og spørger ind til hans/ hendes liv.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal spørge om, så start med at spørge ind til skole/ arbejde, fritidsinteresser og hvis kemien mellem jer ellers er god, så kan du efterfølgende spørge ind til familie og lignende emner.

Når man er den første date sammen, så er der er par enkelte emner, som man ikke bør snakke om. Blandt dem er f.eks. børn og ekskærester. Hopper man let og elegang uden om de emner, så kan man spørge om stort set alting.

Vær galant

Som mand kan man skille sig ud ved at være galant. Jeg er selv af dem gammeldags type, der holder døren for min kæreste når vi skal ud og spise og jeg hænger også gerne hendes jakke op mv.

Når det handler om første date, så kan man også roligt gøre disse ting, hvis det ligger til en. Ligger det ikke til en, så bør man lade være.

Hvis det ikke føles naturligt, så kommer det nemlig hurtigt til at virke påtaget og sådan noget bliver gennemskuet lige med det samme!

Opsummering:

Som du kan læse, så er der flere ting der skal gå op i en højere enhed, før det bliver en god date. Om det bliver til en anden date, er umuligt at svare på, på forhånd, men hvis du har tænkt over de fem ting, der er nævnt i artiklen og kemien mellem jer ellers er god, så ville alt andet være mærkeligt.

At gå på date med en som man knapt nok kender, handler om at skabe et helhedsindtryk af sig selv. På samme måde, som man gør når man skal til jobsamtale. Alle mennesker har skønhedsfejl, men hvis helhedsindtrykket er godt, så er slutningen på jobsamtalen og daten som regel også god!

Rigtig god fornøjelse med din date!

De bedste hilsner

Martin Albertsen

Ps. Hvis du gerne vil læse flere ideer fra min kuglepen, så vil jeg anbefale dig at besøge Romantikeren.dk, hvor du kan blandt andet kan tilmelde dig nyhedsbrevet.

Tags: ,

Trackback from your site.

Kommentér

Dating i dk logo