OkDate dk

Den nye datingside okdate dk har ramt online mediet for nyligt. OkDate dk er af den mening at dating skal blive sjovere ved at få folk til at mødes hurtigere i den virkelige verden, og se om de har kemi.

Hvorfor sidde og skrive lange chat beskeder og mails frem og tilbage online. Og efter et godt stykke tid mødes, og så er der slet ingen kemi. Den tendens vil okdate dk prøve at ændre på. Tjek også dating sider i Danmark her.

OkDate dk – Kender du det at du har scannet alt online for at finde en god datingside. Så har du sikkert også brugt mange timer på at kigge igennem endeløse lister af online-profiler på datingsider.

Hvis du så endeligt er kommet videre derfra, har du måske igen også været igennem lange chat/mail udvekslinger. Bytte billeder af dig og den anden, fået et venskab på Facebook og mange andre ting, før du endelig har fået mødt den du har forestillet dig skulle være den perfekte kæreste.

OkDate dk – Her har du sikkert også oplevet skuffelsen af at have brugt så mange timer i noget, som du kunne bedømme meget lettere og hurtigere over en kop kaffe.

Fokus på daten

OkDate dk – De fleste singler i Danmark har kigget efter kærligheden online. Og har sikkert også givet op igen, og det kunne jo tyde på at de datingsider der findes i dag er for ens og måske ikke er bygget op på den rigtige måde, siden at mange singler giver op med online datingsider?

Det mener stifterne bag et nyt online dating koncept, kaldet OkDate. De siger selv, at de med okdate dk forsøger at gøre online dating sjovt igen, ved at vise deres brugere “den nemmeste måde at få en date på”.

Det vil de gøre ved at fjerne fokus fra lange skriverier frem og tilbage, fake billed profiler osv., og i stedet rette fokus på selve daten.

OkDate dk – De mener at det handler om at komme ud og lave noget sjovt med de interessante mennesker man kan møde på denne måde, end det gør om at være sikker på at ens date er den store nye kærlighed igennem lange indledende skriverier.

OkDate virker på den måde at brugeren skriver hvad de vil lave på en date, hvor daten skal foregå og hvornår det skal være. De brugere der læser dette kan så byde ind med deres interesse for daten.

Den person som arrangerer daten vælger så hvem af de interesserede der skal med på den pågældende date. Og så er næste skridt at mødes, og se om der opstår kemi på daten.

Formålet er ganske simpelt at bruge meget mindre tid på internettet online og mere tid på at date offline.

OkDate dk er udviklet ud af frustration

OKDATE DKMedstifter Jon Sundby har selv levet singlelivet i nogle år. Da frustrationen over de traditionelle datingsider begyndte at melde sig hos ham: “Det virkede jo på datingsiden som om at der var tusindvis af single piger i min aldersgruppe. Men jeg fandt hurtigt ud af at mange af de profiler jeg så på var falske.

Sidenhen fandt jeg da også piger, der var ægte nok, men det irriterede mig. At jeg skulle bruge mange timers søgning og skrivning for at få en enkelt date, som så sjældent var hvad jeg forestillede mig. Det var nærmest blevet et job i sig selv bare at få en date.

OkDate dk – Jon Sundby mener at datingmarkedet ikke har udviklet sig i mange år: “De store datingsider i Danmark fungerer fuldstændig som i 1990’erne. Fordi de har fundet en forretningsmodel hvor folk betaler i desperation. Selvom de fleste faktisk går skuffede væk igen. Vi syntes derfor at det var på tide at genopfinde online dating, og lave noget som bare virker. Så det har vi gjort.

Rammer en trend

OkDate dk – I de senere år er det for alvor blevet populært at sammenkoble online fællesskaber med offline begivenheder. Online datingsider som Meetup, der bringer en masse folk sammen omkring interesser og Grindr, der fungerer som en “live”-dating app for homoseksuelle er fine eksempler på dette.

Desuden har både New York Times og USA Today i de sidste måneder berettet om hvordan online dating rykker ud i den virkelige verden. Nu er turen så kommet til Danmark. Og OkDate rammer lige ned i denne trend. Så hvordan de danske singler vil tage imod dette nye fænomen vil tiden vise. Men indtil videre er det gratis at benytte OkDate på www.okdate.dk

Kommentér