Scor dk – Den frække datingside

Scor dk har efterhånden været online i mange år. Scor dk er mest kendt for at være stedet hvor du må vise alle kropsdele på både billeder og video.

Hvad er scor.dk?

Scor.dk er en dansk online dating- og socialt netværksplatform, der blev lanceret i 2002. Det var en af de første dating sites i Danmark og havde til formål at hjælpe brugerne med at finde romantiske forhold og seksuelle partnere.

På Scor.dk kunne brugerne oprette profiler, søge efter andre brugere, chatte, sende beskeder og oprette arrangementer. Platformen fokuserede primært på casual dating og hookups, og var kendt for at have et frit og åbent miljø, hvor brugerne kunne udtrykke deres seksuelle præferencer og ønsker.

Her er der ikke så meget tvivl om hvad det går ud på. Nemlig alt lige fra engangsknald, trekanter, og andre frække udskejelser. Se flere Dating sider i Danmark her.

scor dk

Altså en rigtig fræk date. Er du sart med billeder af nøgne kønsdele og frække mennesker, så er scor dk nok ikke lige stedet for dig, men har du et åbent sind, og ingen hæmninger i den sexuelle retning, så kan scor absolut anbefales. Har du prøvet Sugardating? Klik her.

Vil du søge erstatning ved flyforsinkelser eller flyaflysninger – klik her.

Hurtig kontakt

Her kommer du nemlig lynhurtig i kontakt med andre profiler for at få en fræk date. Vil du se nærmere på sexlegetøj, så klik her.

scor dk

Og der er masser af muligheder for at vise dig frem på både top banner. Eller i siden hvor der vises billeder af nye profiler.

Eller simpelthen hvis du starter en debat i deres debat forum. Hvor du kan komme med alt fra provokerende indlæg, til enkle spørgsmål om hvad andre gør på en datingside som denne for at få en fræk date igennem scor.

Mange spørger også ind til hvad man kan tillade sig at skrive på sin profil og hvad andre profiler mener om dette.

Opret en almindelig pæn profil på scor

Har du ikke så meget lyst til at oprette din profil som en fræk profil med en fræk tekst og frække nøgenbilleder.

Så kan du bare undlade det. Og oprettet en ganske almindelig profil hvor du skriver en almindelig ren profiltekst om hvad du ønsker af en partner, samt almindelig pæne billeder af dig selv.

Du kan nemlig oprette et privat foto album med mere afklædte og private billeder. Hvor der skal bruges password for at komme ind at se disse billeder, og det er kun dig selv der styrer hvem der skal have dette password.

Scor dk har alt

Scor dk har alt det man kan ønske sig af en fræk datingside.

Du kan lægge alle de billeder og film op du vil af dig selv. Og der er gæstebog, debatforum, live streaming af de profiler der har lyst til at vise sig frem live på webcam.

Du kan også mange andre ting for at få en fræk date. Så er du blevet nysgerrig og har lyst til at se mere, så klik på banneret. Og opret en GRATIS profil i dag. Måske du kan komme på en fræk date på scor-dk.

Scor
Scor dk - frisk på en date i aften ?

mit liv på Scor

Forfatter: Apocalypse45

Mit liv på scor af Cecilie Olrik (Apocalypse 45) er en bog omkring Cecilies oplevelser på det danske dating site scor.dk. Cecilie møder forskellige mænd igennem hendes profil på scor.dk.

Med forskellige baggrunde, og får prøvet sine grænser af. Samtidig kommer hun med overvejelser og betragtninger omkring sine egne udfoldelser og om sex i dagens Danmark.

Du kan også læse om andre dating sider i danmark her. Se også Dating dk som er er den største dating side i Danmark.

BESTIL BOGEN ONLINE HER

Scor er en utroligt populær fræk dating side

Scor har efterhånden fundet sit helt eget publikum. Og skiller sig også udenfor de fleste dating sider ved at gå lige til grænsen for mange fordomsfulde danskeres smag.

Men alligevel har Scor.dk rigtigt mange brugere. Og har man lyst til at prøve sine grænser af indenfor de lidt mere extreme områder af dating livet, så er det måske stedet hvor du kan få din lyst styret på det område.

Mit liv på scor.dkDu kan både ligge nøgenbilleder op på profilen. Og frække film af dig selv, eller dig og din partner. Scor.dk er ikke for sarte sjæle, og er du fyldt med fordomme om sex og nøgenbilleder og film, så er det nok ikke stedet for dig.

Scor.dk har et godt debatforum

Har du spørgsmål omkring ting som du er i tvivl om omkring dating og sex. Så er scor.dk også et rigtigt godt sted at oprette en profil, for deres debatforum er fyldt med profiler der gerne hjælper dig med at få besvaret dine spørgsmål omkring disse emner. Og ofte oplever man spændende debatter omkring hvad folk mener om dit og dat, hvilket kan være meget underholdende, og sommetider også belærende.

Mange profiler bliver på scor.dk længe

Og netop derfor er der flere som Cecilie som har skrevet bøger omkring fænomenet scor.dk hvor mange lever i deres helt egen verden indenfor. Hvis du selv har lyst, så kan du jo prøve at oprette dig en gratis profil på scor.dk og prøve siden af med dine egne øjne.