Single i Danmark

Livet som single i Danmark

Single i DanmarkDet er efterhånden mere og mere almindeligt at være single i Danmark. På flere og flere områder afspejler det sig i vores omgivelser og på de forskellige Dating sider vi besøger.

Single i Danmark – Tager du f.eks. boligmarkedet, så er der ikke særligt mange singler i Danmark der har råd til at købe eget hus.

Og det er derfor blevet meget populært med en bestemt type, samt størrelse bolig i form af f.eks. lejligheder.

Bedste datingsider for singler i Danmark

Single i Danmark – Vil du gerne bo billigt som single? Så er det en god ide at være medlem af en boligforening, eller gerne flere.

Så mulighederne og udvalget bliver større. Du kan nemt spare flere tusinde kroner om måneden ved at bo i en boligforenings lejlighed.

Singler i Danmark og Kirsten giftekniv

Single i Danmark – Når du som single i Danmark går til privat fester og lign. Og du falder i snak med andre mennesker der er i parforhold. Og som enten er venner eller bekendte til dig. Så er det en klassisk ting at disse personer skal lege “Kirsten Giftekniv”.

Fordi de mener at de har en veninde/ven, eller kollega der lige passer til dig, hvilket er utroligt irriterende for de fleste singler.

Med mindre du jo selvfølgelig selv har spurgt ind til om de kender en sød kvinde eller mand, som kunne være interessant for dig. Men jeg tror at de fleste der har oplevet denne måde at mødes med en date på har endt i en fiasko.

Enten fordi det var en Blind Date. Eller fordi forventningerne fra din bekendtes side var skruet for meget op. Én ting er at man har et godt kollegialt forhold til en kollega man går godt i spænd med. Men en anden ting er at skulle være i et parforhold med vedkommende, hvilket jo er en helt anden sag.

Single livet er dyrt for singler i Danmark

At være single i Danmark, og at skulle købe dagligvarer og mad ind kan være lidt af en udfordring. En god ide kan være, at når du finder nogle rigtigt gode tilbud hos de enkelte dagligvare butikker.

Og du virkeligt kan spare mange penge på en eller flere nedsatte varer, så køb rigeligt af dem. Så som shampoo, tandpasta, toiletpapir, vaskemiddel, samt andre nødvendige ting som du alligevel hele tiden bruger af i hverdagen. Det er alt for dyrt kun at købe småt ind når du løber tør for disse ting og du bare skal bruge dem.

Hvis du køber rigeligt ind når disse produkter er på tilbud, så løber du aldrig tør, og det er virkeligt noget der kan spare dig mange penge, samt give ro i din hverdag.

Hvem vil ikke gerne spare penge, og samtidig få en lettere hverdag ved at planlægge en lille smule på dine indkøb?

Single i Danmark – En god ting som single i Danmark, er også at have en stor fryser, for så kan du gøre det samme med madvarer, nemlig at købe stort ind på tilbud. Og så efterfølgende lægge madvarerne i fryseren, og så tage lidt af gangen i de små portioner som du nu spiser som single.

Bor du i Jylland, så er det også en god idé engang i mellem at køre over den Tyske grænse og ned i de lokale Tyske supermarkeder, hvis du skal købe med og dagligvarer.

Især madvarer er meget billigere i Tyskland, og du sparer rigtigt mange penge, så turen i benzin / diesel er rigeligt tjent hjem flere gange. Så er du single i Danmark, så er disse råd rigtigt gode at følge.

Nyd dit liv som single i Danmark

Man hører ofte single kvinder eller mænd sige at når de får en kæreste. Så vil de gøre dit og dat. Sådan lidt ligesom at de først vil begynde at “leve livet” når de får en kæreste / partner. Hvilket selvfølgelig er en helt forkert holdning at have til livet.

Du skal huske at nyde livet og leve livet fuldt ud mens du har det. For det kan være at du lige pludseligt får konstateret en sygdom eller kommer ud foren ulykke.

Og så kan det være for sent. Det behøves ikke nødvendigvis at være ting eller oplevelser der koster penge. Da det kan være dyrt at være single i Danmark, men de gratis glæder kan også være helt fantastiske.

Bryd dine vaner som single

Dette råd kan selvfølgelig gælde for både dig der er single i Danmark. Men også dig der sidder i et parforhold, godt som skidt. Men har du tænkt over hvor mange vaner du egentligt har i hverdagen?

Har du en hverdag med mange af de samme rutiner, og du syntes at livet er lidt trist, ensomt eller bare dødkedeligt, så begynd at bryde dine vaner.

Du vil blive overrasket over hvad du vil komme ud for af nye ting ved at bryde dine vaner, og gå til venstre i stedet for at gå til højre, at sige ja til noget, i stedet for at sige nej til de samme ting.

Det lyder måske meget “helligt” eller “frelst” at vi her skriver at du kan få meget ud af at bryde vaner, men det virker faktisk. Det kan være alle mulige ting, lige fra at skifte mobilabonnement, til skifte indkøbssted.

Som single kan det at bryde vaner faktisk gøre at du måske møder din nye kæreste på denne måde. Det gælder blot om at have et åbent sind.

Single klubber

Single i Danmark – Har du været single længe, eller er du single i Danmark og lige flyttet til en ny by pga. eksempelvis job eller lign. Så kan det godt betale sig at kigge sig omkring efter ligesindede.

og dette kunne sagtens være i form af f.eks. single klubber. Så som 5 – 10 personer der engang imellem mødes for enten at lave mad sammen, eller at gå i biografen eller ud at spise sammen.

Fordelen ved dette er at du ved at alle i selskabet er single i Danmark. Samt at du kan udveksle erfaringer med disse om hvordan de klarer sig igennem single livet.

Single i Danmark – Det kan være utroligt inspirerende. Men også en meget afslappet måde at skulle møde andre singler i Danmark på uden så mange forpligtelser som når du f.eks. skal på date med en enkelt person.

Du kan nemlig se de eventuelle emner an lidt på “afstand”. Og samtidigt have en anden indgangsvinkel end på en traditionel date.

Det er faktisk lidt det samme som når du skal ud at finde et nyt job. For der betyder dit netværk alt. Og indgangs vinklen er en helt anden end ved at sende en traditionel ansøgning til et job.

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Kommentér

Dating i dk logo