40plus.dk – Her kan du oprette en gratis dating profil på under 1 minut. 40plus.dk giver dig en stor chance for at møde din næste kæreste blandt flere end 50.000 singler fra hele Danmark.

Med 40plus.dk møder du modne dates

Som det næsten siger sig selv ud fra navnet 40plus.dk, så er alle profiler over 40 år. Hvilket giver dig et godt og seriøst grundlag for at finde kæresten blandt andre voksne mennesker.

40plus.dk

Tjek også datingsider i Danmark her.

Vi ser disse “niche” sider dukke op hvert år, og denne side er ingen undtagelse. Det er et stort publikum til en side som denne, og derfor er der også gode muligheder for at finde en ligesindet her på siden. Det gode ved 40 plus dk er at der gives en god support, både online, men også pr. telefon.

Prøv at oprette en profil i dag på 40plus.dk

40plus.dk – Du skal huske på at din dating profil skal være ærlig og du skal tænke grundigt over, hvad du i virkeligheden ønsker af din kommende partner / kæreste, ligesom det også er vigtigt at du husker på hvad du kan give en kæreste tilbage.

Vær dig selv

Du skal være dig selv og lade være med at begrænse dig selv af hvad andre tænker og siger.

Det er nemlig meget vigtigt at du er helt dig selv. Dit kommende forhold skulle jo gerne vare ved, og derfor er det vigtigt af have disse ting på plads før du springer ud i det.

Når du opretter din profil skal du huske at vælge et brugernavn, og igen er det meget vigtigt at du finder noget specielt.

Og også meget gerne noget som du har et helt specielt forhold til. F.eks. ”Gangsteren fra stenbroen” siger noget mere (og andet) end ”Mr. Nice Guy”, ligesom ”Malerpigen” siger mere end ”Gæv tøs”.

Profil beskrivelsen på 40plus.dk

40plus.dk – Når du laver din profil beskrivelse på denne portal så skal du huske at undgå klichéer som f.eks. ”jeg elsker naturen”. Lav hellere en beskrivelse af, hvad det er du elsker ved naturen.

Og gør dig derfor umage med at lave en speciel profil, der fortæller hvem DU er, og lige præcis hvad lige netop DU kan tilbyde din partner.

Fortæl om dine værdier i livet

Er du 40 plus, så er dette stedet for dig – Tænk også på, at drømmemanden eller drømmekvinden jo gerne skulle blive interesseret i at lære dig bedre at kende. Er du til Thai dating, klik her.

Dette mål det opnår du allerbedst ved at lave en profil, som beskriver lige netop dine interesser, dit livssyn og hvad dine værdier er i livet.

Forelskelsen kan faktisk i det små opstå allerede ved læsningen af din profil, og glem ikke at målet med at lave din profil, det er jo at komme på date. Se anmeldelser på Trustpilot.dk her.

Hvad er 40plus.dk

40plus.dk er en dansk datingside, der henvender sig til singler over 40 år. Siden blev grundlagt i 2006 og har siden da opbygget en stor medlemsbase i Danmark.

Formålet med 40plus.dk er at skabe et trygt og seriøst online miljø. Hvor singler over 40 år kan møde andre singler med samme interesser og værdier. Siden tilbyder en række forskellige funktioner. Herunder en avanceret søgefunktion, chat, privat beskeder og muligheden for at se andre brugeres profiler og billeder.

Singler fra hele Danmark

40 plus dkMedlemmerne på 40plus.dk er en mangfoldig gruppe af singler fra hele Danmark. Der er mulighed for at søge efter andre medlemmer baseret på geografisk placering, interesser og andre kriterier. Siden tilbyder også en række sociale arrangementer og aktiviteter, hvor medlemmerne kan mødes og lære hinanden bedre at kende offline.

40plus.dk er en betalingsside

40plus.dk er en betalingsside, hvor medlemmerne betaler et månedligt abonnement for at kunne benytte alle funktionerne på siden. Prisen afhænger af længden af abonnementet og betalingsformen. Men det er muligt at få rabat ved at købe et længerevarende abonnement.

Det er vigtigt at bemærke, at 40plus.dk ikke er en datingside, der fokuserer på hurtige og tilfældige forhold. Siden er snarere designet til singler, der ønsker at finde en seriøs partner og et langvarigt forhold.