Elitedaters dk er dating for akademikere

Elitedaters dk er en datingside for ambitiøse singler hvor der kræves en officiel videregående uddannelse for at kunne oprette en profil.

Elitedaters dk – Her kan du oprette det de kalder en QuickLook profil, hvor du kan gå ind og kigge på de tilmeldte profiler. Det kræver kun en email og et password som du selv vælger. Se også andre dating sider i Danmark her.

Så kan du anonymt gå ind og kigge på profiler på siden. Har du lyst til at tage kontakt til nogen af profilerne her på siden kræver det at du opretter en profil med et brugernavn.

Elitedaters dk – Herefter skal din profil først godkendes af administratorerne på siden, og så får du 2 dages gratis adgang. Herefter koster det et månedligt gebyr.

Denne datingside har over 43.000 brugere tilmeldt.

Elitedaters.dk har en mobil app som du kan downloade både til din iPhone, samt til din Android mobiltelefon. Det bliver mere og mere populært at bruge mobil-apps til dating, så nu er det bare at få den downloaded på din mobiltelefon.

(se eksempel i iTunes store her)

ANSØG OM EN GRATIS PROFIL HOS ELITEDATERS.DK I DAG

Elitedaters dk

Spændende møder med ligesindede

Elitedaters dk – På Elitedaters dk møder du ligesindede, hvilket der kan være flere fordele i. Intellektuelt er i for det meste på samme niveau, og det gør at snakken kan gå mere glidende. Det løsner op ved de spændinger der kan være på en date, samt gøre det mere afslappet. Derfor er ideen god bag denne side for singler på samme niveau.

Glæd dig derfor til at mødes med mennesker på samme niveau som dig selv. Chancen for at der opstår den rette kemi er langt større på denne måde. Der er jo ikke noget værre end at man slet ikke er på samme niveau, og slet ikke kan få gang i samtalen.