Single dk

Single dk er det gamle Netdate.dk

Single dk er den nye version af det gamle netdate.dk, som de fleste nok kender siden som. Samme ejer som Dating dk. Dog har designet fået et pift opad, og navnet er som sagt ændret til single dk.

Se også dating sider i Danmark her. Firmaet der står bag siden er det samme firma som står bag dating.dk og man kan tydeligt se at designet og brugervenligheden virkeligt har fået et løft op ad. Funktionaliteterne er også blevet meget bedre på det nye design. Og der er samtidigt kommet en mobil app til Single dk som faktisk fungerer ganske glimrende.

Single dk har efter sigende Danmarks anden største og voksende brugerdatabase på over 300.000 tilmeldte single profiler. Så den tager virkeligt kampen op mod sin storebror dating.dk.

Siden er endda til at komme til hvis du vil være betalende medlem. For faktisk kan du vælge et medlemskab helt ned til 49 kr. pr. måned, hvilket jo er småpenge for de fleste.

Single dk er lige noget for studerende med små penge

Som vi før omtalte, så kan du starte med at oprette en gratis profil på single dk.

Men når du skal opgradere til en betalings profil, som selvfølgelig giver dig flere muligheder og mere arbejdsrum. Så kan du faktisk nøjes med at betale 49 kr. pr måned.

Og for f.eks. studerende eller andre grupper af personer hvor pengene ikke strømmer ind hver måned.

Så er single dk faktisk en af de billigste datingsider i Danmark, og med en stor medlemsskare en meget attraktiv side for de fleste singler.

Så vi kan virkelig anbefale single dk som en af de bedste dating portaler i Danmark både med hensyn til hvor mange brugere der er på siden, men også prisen du giver som betalende profil.

Opret din GRATIS profil på Single dk her!

Som set på TV

Mange har nok også set single dk på tv-reklamerne for tiden hvor der køres en rimeligt aggressiv reklame kampagne for siden.

Dette betyder selvfølgelig mange nye medlemmer og profiler på siden. Hvilket igen gør siden meget attraktiv for singler i alle aldre. Hver dag finder 11 par sammen på Single dk – Det kunne være dig.

Gratis app til Android og iPhone

Denne side har en GRATIS app til din mobiltelefon. Både til Android og iPhone.

På denne app får du besked når der er andre profiler inde at kigge på din profil, og du får selvfølgelig også besked når du har fået post.

Du kan se når den automatiske match robot har fundet match’s til dig som du så kan gå ind og se om du vil syntes godt om eller ej.

Hvis du syntes godt om, så får den pågældende profil en besked om at du har vist interesse. Og så er det enten op til denne profil, eller dig selv at følge op på denne indledning.

Mobil app’en er overskuelig og nem at finde rundt i, så du altid kan have din profil med dig på farten.

Hvad venter du på?

Så sidder du og savner en kæreste og føler dig lidt ensom, så skynd dig at få oprettet en profil på denne side i dag og begynd at møde nye mennesker…

Hvem ved, måske finder du din kommende kæreste derinde. Vi kan anbefale single dk på det varmeste, og vil byde dig velkommen til en godt fungerende datingside med masser af profiler i alle aldre, som kun sidder og venter på den eneste skal dukke op. Måske er det dig :-).

Single dk - Danmarks næststørste dating side

Single dk er en meget populær dansk datingside med rigtigt mange single profiler oprettet. Her er der stor sandsynlighed for at du møder din nye kæreste.

Kommentér