Single dk er den nye version af det gamle netdate.dk, som de fleste nok kender siden som. Samme ejer som Dating dk. Dog har designet fået et pift opad, og navnet er som sagt ændret til single dk.

Single dk er det gamle Netdate.dk

single dk

Single dk er lige noget for studerende med små penge

Som vi før omtalte, så kan du starte med at oprette en gratis profil på single dk.

Men når du skal opgradere til en betalings profil, som selvfølgelig giver dig flere muligheder og mere arbejdsrum. Så kan du faktisk nøjes med at betale 49 kr. pr måned.

Og for f.eks. studerende eller andre grupper af personer hvor pengene ikke strømmer ind hver måned.

single dk

Så er single dk faktisk en af de billigste datingsider i Danmark, og med en stor medlemsskare en meget attraktiv side for de fleste singler.

Så vi kan virkelig anbefale single dk som en af de bedste dating portaler i Danmark både med hensyn til hvor mange brugere der er på siden, men også prisen du giver som betalende profil.

Se også datingsider i Danmark her. Firmaet der står bag siden er det samme firma som står bag dating.dk og man kan tydeligt se at designet og brugervenligheden virkeligt har fået et løft op ad. Funktionaliteterne er også blevet meget bedre på det nye design. Og der er samtidigt kommet en mobil app til Single dk som faktisk fungerer ganske glimrende.

Single dk har efter sigende Danmarks anden største og voksende brugerdatabase på over 300.000 tilmeldte single profiler. Så den tager virkeligt kampen op mod sin storebror dating.dk.

Siden er endda til at komme til hvis du vil være betalende medlem. For faktisk kan du vælge et medlemskab helt ned til 49 kr. pr. måned, hvilket jo er småpenge for de fleste.

Som set på TV

Mange har nok også set single dk på tv-reklamerne for tiden hvor der køres en rimeligt aggressiv reklame kampagne for siden.

Dette betyder selvfølgelig mange nye medlemmer og profiler på siden. Hvilket igen gør siden meget attraktiv for singler i alle aldre. Hver dag finder 11 par sammen på Single dk – Det kunne være dig.

Gratis app til Android og iPhone

Denne side har en GRATIS app til din mobiltelefon. Både til Android og iPhone.

På denne app får du besked når der er andre profiler inde at kigge på din profil, og du får selvfølgelig også besked når du har fået post.

Du kan se når den automatiske match robot har fundet match’s til dig som du så kan gå ind og se om du vil syntes godt om eller ej.

Hvis du syntes godt om, så får den pågældende profil en besked om at du har vist interesse. Og så er det enten op til denne profil, eller dig selv at følge op på denne indledning.

Mobil app’en er overskuelig og nem at finde rundt i, så du altid kan have din profil med dig på farten.

Hvad venter du på?

Så sidder du og savner en kæreste og føler dig lidt ensom, så skynd dig at få oprettet en profil på denne side i dag og begynd at møde nye mennesker…

Hvem ved, måske finder du din kommende kæreste derinde. Vi kan anbefale single dk på det varmeste, og vil byde dig velkommen til en godt fungerende datingside med masser af profiler i alle aldre, som kun sidder og venter på den eneste skal dukke op. Måske er det dig :-).

Single dk er en meget populær dansk datingside med rigtigt mange single profiler oprettet. Her er der stor sandsynlighed for at du møder din nye kæreste.

Livet som single i Danmark

Det er efterhånden mere og mere almindeligt at være single i Danmark. På flere og flere områder afspejler det sig i vores omgivelser og på de forskellige sider vi besøger.

Single i Danmark – Tager du f.eks. boligmarkedet, så er der ikke særligt mange singler i Danmark der har råd til at købe eget hus.

Og det er derfor blevet meget populært med en bestemt type, samt størrelse bolig i form af f.eks. lejligheder.

Single i Danmark – Vil du gerne bo billigt som single? Så er det en god ide at være medlem af en boligforening, eller gerne flere.

Så mulighederne og udvalget bliver større. Du kan nemt spare flere tusinde kroner om måneden ved at bo i en boligforenings lejlighed.

Singler dk og Kirsten giftekniv

Single i Danmark – Når du som single i Danmark går til privat fester og lign. Og du falder i snak med andre mennesker der er i parforhold. Og som enten er venner eller bekendte til dig. Så er det en klassisk ting at disse personer skal lege “Kirsten Giftekniv”.

Fordi de mener at de har en veninde/ven, eller kollega der lige passer til dig, hvilket er utroligt irriterende for de fleste singler.

Med mindre du jo selvfølgelig selv har spurgt ind til om de kender en sød kvinde eller mand, som kunne være interessant for dig. Men jeg tror at de fleste der har oplevet denne måde at mødes med en date på har endt i en fiasko.

Enten fordi det var en Blind Date. Eller fordi forventningerne fra din bekendtes side var skruet for meget op. Én ting er at man har et godt kollegialt forhold til en kollega man går godt i spænd med. Men en anden ting er at skulle være i et parforhold med vedkommende, hvilket jo er en helt anden sag.

Single livet er dyrt for singler i Danmark

At være single i Danmark, og at skulle købe dagligvarer og mad ind kan være lidt af en udfordring. En god ide kan være, at når du finder nogle rigtigt gode tilbud hos de enkelte dagligvare butikker.

Og du virkeligt kan spare mange penge på en eller flere nedsatte varer, så køb rigeligt af dem. Så som shampoo, tandpasta, toiletpapir, vaskemiddel, samt andre nødvendige ting som du alligevel hele tiden bruger af i hverdagen. Det er alt for dyrt kun at købe småt ind når du løber tør for disse ting og du bare skal bruge dem.

Hvis du køber rigeligt ind når disse produkter er på tilbud, så løber du aldrig tør, og det er virkeligt noget der kan spare dig mange penge, samt give ro i din hverdag.

Hvem vil ikke gerne spare penge, og samtidig få en lettere hverdag ved at planlægge en lille smule på dine indkøb?

Single i Danmark – En god ting som single i Danmark, er også at have en stor fryser, for så kan du gøre det samme med madvarer, nemlig at købe stort ind på tilbud. Og så efterfølgende lægge madvarerne i fryseren, og så tage lidt af gangen i de små portioner som du nu spiser som single.

Bor du i Jylland, så er det også en god idé engang i mellem at køre over den Tyske grænse og ned i de lokale Tyske supermarkeder, hvis du skal købe med og dagligvarer.

Især madvarer er meget billigere i Tyskland, og du sparer rigtigt mange penge, så turen i benzin / diesel er rigeligt tjent hjem flere gange. Så er du single i Danmark, så er disse råd rigtigt gode at følge.

Nyd dit liv som single i Danmark

Man hører ofte single kvinder eller mænd sige at når de får en kæreste. Så vil de gøre dit og dat. Sådan lidt ligesom at de først vil begynde at “leve livet” når de får en kæreste / partner. Hvilket selvfølgelig er en helt forkert holdning at have til livet.

Du skal huske at nyde livet og leve livet fuldt ud mens du har det. For det kan være at du lige pludseligt får konstateret en sygdom eller kommer ud foren ulykke.

Og så kan det være for sent. Det behøves ikke nødvendigvis at være ting eller oplevelser der koster penge. Da det kan være dyrt at være single i Danmark, men de gratis glæder kan også være helt fantastiske.

Bryd dine vaner som single

Dette råd kan selvfølgelig gælde for både dig der er single i Danmark. Men også dig der sidder i et parforhold, godt som skidt. Men har du tænkt over hvor mange vaner du egentligt har i hverdagen?

Har du en hverdag med mange af de samme rutiner, og du syntes at livet er lidt trist, ensomt eller bare dødkedeligt, så begynd at bryde dine vaner.

Du vil blive overrasket over hvad du vil komme ud for af nye ting ved at bryde dine vaner, og gå til venstre i stedet for at gå til højre, at sige ja til noget, i stedet for at sige nej til de samme ting.

Det lyder måske meget “helligt” eller “frelst” at vi her skriver at du kan få meget ud af at bryde vaner, men det virker faktisk. Det kan være alle mulige ting, lige fra at skifte mobilabonnement, til skifte indkøbssted.

Som single kan det at bryde vaner faktisk gøre at du måske møder din nye kæreste på denne måde. Det gælder blot om at have et åbent sind.

Single klubber

Single i Danmark – Har du været single længe, eller er du single i Danmark og lige flyttet til en ny by pga. eksempelvis job eller lign. Så kan det godt betale sig at kigge sig omkring efter ligesindede.

og dette kunne sagtens være i form af f.eks. single klubber. Så som 5 – 10 personer der engang imellem mødes for enten at lave mad sammen, eller at gå i biografen eller ud at spise sammen.

Fordelen ved dette er at du ved at alle i selskabet er single i Danmark. Samt at du kan udveksle erfaringer med disse om hvordan de klarer sig igennem single livet.

Single i Danmark – Det kan være utroligt inspirerende. Men også en meget afslappet måde at skulle møde andre singler i Danmark på uden så mange forpligtelser som når du f.eks. skal på date med en enkelt person.

Du kan nemlig se de eventuelle emner an lidt på “afstand”. Og samtidigt have en anden indgangsvinkel end på en traditionel date.

Det er faktisk lidt det samme som når du skal ud at finde et nyt job. For der betyder dit netværk alt. Og indgangs vinklen er en helt anden end ved at sende en traditionel ansøgning til et job.

lykkelig single, hvordan?

lykkelig single – Et velmenende spørgsmål du sikkert jævnligt får fra veninderne. De har skam ret, der er mange søde mænd derude.

lykkelig single – Som single bliver man også ofte beskyldt for kræsenhed. Skyklapper og at man ikke er proaktiv nok.

lykkelig single – Det kan være svært at knække koden og komme væk fra sinlgetilværelsen. Ofte er det sikkert nemmere at komme med floskler som: ”jeg er ikke intresseret pt, jeg har har ikke tid til en kæreste. Har bare ikke lige mødt den rigtige”.

Drop flosklerne, vær ærlig og sæt fokus på det gode ved din nuværende status.

lykkelig single – Her får du råd, der sørger for, at fokus er der, hvor det skal være. På dig selv og ikke alle de mænd du ikke var rigtig for eller ikke var rigtige for dig!

1.

Din lykke er din egen. Vi har alle set tilpas mange forhold, hvor tosomheden ikke har været svaret på lykken. Hvordan du skaber din egen lykke som single er en individuel sag, men find ud af hvad der giver værdi for dig.

Lykken kan være at du har min frihed til at arrangere skønne middagselskaber for veninderne. Eller sætte din karriere i fokus, stene hele aftenen på webshops som Miinto.dk og fylde dit hjem med loppefund.

2.

Sige fra overfor vennerne når de tror, de skal leve gennem dig eller kommer med unødvendige kommentar. Dit singleliv synes måske spændende, når man sidder i et forhold. Men det er dit liv, og det skal ikke udstilles, med mindre du føler for det.

lykkelig single – Lad veninderne vide at kommentar som ”Ej, det ku være hyggeligt, hvis du også havde en kæreste”, er unødvendige. Og din mor!!!

Hun skal kun blande sig, hvis du vil have det. Gør det klart for hende, at hvis der er noget, hun skal vide. Så skal du nok fortælle hende det.

3.

Er det en af de klassiske søndage. Hvor  ensomheden sniger sig ind på dig, og  alle veninder fletter fingre til Borgen med deres special someone så hop under bruseren eller i badekaret.

En mini hjemmesipa kan gøre underværker for velværet. Og nyd at du har din søndag. Bag boller, gå en tur, dyrk pilates, nyd kun du har kontrollen over Netflix kontoen – gør søndagen til ”din dag”.

Vigtigst af alt husk ovenstående når du en dag sidder på den anden side af bordet og giver gode råd til dine singleveninder.