Pensionist dating er du fyldt 60. så er denne portal stedet hvor du kan møde jævnaldrende i samme situation som dig. Og det er ikke kun i forhold til dating. Men også i forhold til alle former for relationer og interesser.

Pensionist dating – find en ven eller partner

Datingsider for dig der der søger nye venner, kærlighed, spændende hobby klubber eller nysgerrige rejsekammerater. Der er masser af muligheder for at finde nye venner på Pensionist dating..

Udvid din bekendtskabskreds

Pensionist dating giver dig en fremragende mulighed for at udvide din venne- eller bekendtskabskreds gennem dine interesser.

Der er en gruppe-funktion hvor du kan søge efter, eller oprette grupper ud fra dine interesser.

Vil du eksempelvis gerne finde nogen at gå i biografen med, eller søger du nogen du kan dele gode råd og inspiration til strikkeopskrifter med, så er pensionistdating.dk det rigtige sted at lede.

Chat med ligesindede online

Pensionist dating – Så uanset om du søger kærlighed, nye venskaber, rejsekammerater. Eller ligesindede med samme hobby som dig, så kan du bruge pensionist dating til dette formål.

Her vil du hurtigt komme i kontakt med andre jævnaldrene mennesker der ønsker det samme som dig.

Pensionistdating.dk har lige åbnet op for en smart chat funktion. Hvor du kan chatte/skrive direkte med andre personer der også har en profil på denne side. Let og lige til.

Du vælger jo helt selv, i hvilken retning dit eget liv skal tage.

Derfor kan denne datingside være det næste skridt på vejen til at søge nye relationer med jævnaldrene, der har samme muligheder og interesser, som du selv har.

Det er GRATIS at oprette en profil på Pensionist dating, men hvis du ønsker at benytte dig af alle funktioner på hjemmesiden, så kan du vælge at blive det vi kalder “Guldmedlem”.

Det koster 125 kr. at blive Guldmedlem for 4 uger. Dog kan du få rabat med pensionistkort. Pensionist dating – Du får nemlig Guldmedlemskabet for kun 75 kr. for 4 uger med et pensionistkort.

Har du ikke et Pensionistkort så kan dette købes på pensionistkortet.dk for kun 100 kr., og det er for et helt år.

Hvad er et Pensionistkort? Et pensionistkort fungerer på samme måde som et studiekort til ældre. Og med dette, kan man opnå tilbud og rabatter i hele Danmark.

Tjen anmeldelser af siden på Trustpilot her.