Thai dating app med single Thai kvinder. Find din thailandske kærlighed i dag via Thai dating apps. Sådan kommer du i kontakt med kvinder fra Thailand der søger kærligheden på nettet. Få kontakt med en sød single Thai kvinde før du skal til Thailand. Thai Dating sites med Thai piger hvor du kan møde Asiatiske kvinder fra Thailand der søger en kæreste eller ægtefælle fra Danmark.

Thai dating indhold

Bedste online Thai Dating sites

Thai dating online. Sådan kommer du i kontakt med Thaipiger søger mænd på nettet i dag. Her er de bedste dating muligheder hvis du vil i kontakt med Kvinder fra Thailand. Tilmeld dig Thai dating lige her under.

Thailand dating, hvad dette kan skyldes kan der være utroligt mange meninger om.

Video fra Bar gaderne i Hua Hin 2020, Thailand

Husk at abonner på denne kanal for at se flere videoer fra Thailand.

Brug LINE app på din telefon

Ofte når mænd søger Thai kvinde, så vil Thai kvinden gerne have dig over på et andet online medie for at kommunikere videre med dig. For alting foregår nemlig via Thai pigernes mobiltelefon. Her findes der et par gode mobil apps som i kan kommunikere på nemlig LINE app eller Whatsapp (LINE er det mest populære i Thailand).

Men hvorfor bruge LINE app til at skive med Thai piger på? Der er flere grunde til at det er en fordel at bruge LINE app til at tale videre på efter i har fundet ud af at der er gensidig interesse. En af de største fordele er, at i kan give hinanden sin lokation så det er nemmer at finde hinanden, enten hvis i skal mødes via taxa eller anden transportform. Det er også med til at give en vis tryghed for hvor i skal mødes.

Sådan finder du en Thai Date:

  • Vælg hvilken Thai dating sites du vil søge på
  • Opret din bruger profil på ThaiFriendly eller ThaiCupid
  • Indtast dine søgekriterier (Alder, By, Højde, Vægt osv.)
  • Så er du i gang med Thai dating

Så er det bare at vente på om nogle af de Thai profiler du har skrevet til svarer dig tilbage ;-).

Dansk Thai Dating

Kom hurtigt i kontakt med piger fra Thailand, og find en Thai date der ønsker at finde kærligheden i Danmark. Kom i gang med at møde en Thai date online i dag.

Se mere video fra Pattaya, Thailand længere nede på siden. Allerede i dag er der masser af Thai kvinder der er gift med danske mænd og bor enten i Danmark eller i Thailand.  Disse par har enten mødt hinanden i Thailand eller på Thai dating sider på nettet. Dette kunne sagtens være på en af de Thai dating sider vi tilbyder her på Dating i DK.

Mød dejlige kvinder fra Thailand på nettet. De mest almindelige måder hvor danske mænd møder Thai piger er  enten via rejser til Thailand, Thai dating sider eller via kontaktbureauer der formidler kontakten mellem danske mænd og Thailandske kvinder.

Thai piger søger mænd er generelt meget feminine, smilende, imødekommende, og elsker at gøre meget ud af sig selv. Dette gælder påklædningen samt sminke.

Respekter den Thailandske kultur

Brug en Thai Dating app til at finde din Thai date med. Så kan du starte med at chatte med Thai kvinder fra hele Thailand samt lære den Thailandske kultur at kende igennem de Thai piger du snakker med. Thai kulturen er også delt mere op i de klassiske kønsrolle mønstre.

Dermed ikke sagt at det er en mandsdomineret kultur men på dette område ar vi en del længere fremme med hensyn til ligestilling mænd og kvinder imellem. Hvis du har en Thai date i Danmark, er det eksempelvis mere på den vestlige måde at daten opleves.

Thailand dating i Danmark kan opleves på flere måder. Skulle du en sjælden gang opleve en date med en Thailandsk kvinde, så vil det enten være en Thai kvinde som er her i en kortere periode igennem et kontaktbureau eller fordi hun besøger sin familie i Danmark.

Thai kvinder er ofte meget smukke

Du vil ofte opleve at Thai piger er meget smukke og gør meget ud af sig selv. Du vil sommetider have svært ved at bedømme en Thailandsk kvindes alderen, da Thai kvinder ofte ser yngre ud end de i virkeligheden er.

Dette ungdommelige udseende hos Thailandske kvinder tiltrækker i høj grad mænd fra den vestlige verden. Ad samme grund er det blevet meget populært for europæiske mænd at oprette en profil på en dating app med kvinder fra Asien.

Hvad er forskellen på en ThaiDating site og en Dansk Dating side?

Forskellen på en Thaidating site med Asiatisk dating er i bund og grund det samme. Uanset om du er på en Thaidating side eller på danske datingsider så går det ud på det samme. Nemlig at du gerne vil møde kærligheden i dit liv.

En Thai date kan dog godt foregå på en lidt anden måde end hvis du skal på en date i Danmark med en dansk kvinde. Thaipiger søger ofte danske mænd, da mænd fra den vestlige verden står i høj kurs hos kvinder fra Thailand. Men der er alligevel en del forskel som det er vigtigt at du holder øje med når du opretter en profil på en Thaidating site.

Thailand dating app

Når du bevæger dig ind på Thai dating sites er der flere ting du skal tage højde for. For det første er der sprogbarrieren. Mange Thailandske piger hverken taler eller skriver engelsk. Dog er det en stor fordel på Thaidating at bruge en oversættelses-app til at kommunikere med på en Thai date. Hvis du vil lave nem Thaidating online kan du altid bruge en oversættelses-app så du kommer nemt igennem sprogbarrieren med din Thai date.

På en dating app kommer du meget nemt i kontakt med kvinder fra Thailand eller Thai piger. Med Thai piger mener vi selvfølgelig yngre Thai kvinder som selvfølgelig er 18 år og derover. Her gælder reglen om at date Thailandske piger selvfølgelig som i resten af verden. Thai piger skal være fyldt 18 år før du må tage kontakt til dem.

Bedste Thai dating oplevelse

Sådan kommunikerer du bedst med en Thailandsk kvinde. Du skal regne med at det kan være en udfordring at tale eller skrive sammen med en Thailandsk kvinde.Date smukke Thai kvinder i dag

Derfor skal du være godt forberedt når du kommer i kontakt med en Thailandsk pige. Så dette er noget du skal tage højde at det kan give en del misforståelser i kommunikationen med Thailandske kvinder.

Du skal glæde dig til at komme på Thai date med en Thai single kvinde. Thai single kvinder er utroligt søde og imødekommende. Der findes en del Thai single piger der taler og skriver glimrende engelsk. Derfor vil det gå meget med at tale eller skrive sammen med en Thailandsk kvinde.

Lær en smule Thai – så får du opmærksomhed

Thai Dating Danmark – En helt tredie løsning er selvfølgelig hvis du selv kan tale Thai sproget, for så har du en stor fordel i forhold til andre mænd der ikke taler Thailandsk.

Thailandske kvinder i danmark – En anden ting du også skal huske på er kulturforskellen. Få Thaidating kontakt online i dag.

Vi kan anbefale at du først går ind på hjemmesider hvor du kan læse om den Thailandske kultur, for har du fået en forståelse for den Thailandske kultur, så kommer du heller ikke ud i pinlige situationer eller de store misforståelser.

Thailandske kvinder og danske mænd

Thai Dating mellem Thailandske kvinder og danske mænd er meget almindeligt i dag. Mange danske familier har i dag en Thai kvinde som svigerinde. Dette er blevet meget udbredt i dagens Danmark. Mange danske mænd tager på ferie i Thailand og finder en Thai kæreste. Vi kender alle de to tvillinger Anders og Torben som er blevet kendt for deres forhold til Thailandske kærester.

Anders og Torben er gode eksempler på hvor fint et forhold mellem en dansk mand og en kvinde fra Thailand kan fungere. Det er så blevet til en populær dokumentar serie på dansk tv. Men tag ikke fejl, for der er mange danske mænd som gør det samme som Anders og Torben gør. Nemlig at finde en kæreste fra Thailand.

Bekræftelse fra en Thai pige

Du skal forvente en del mere interesse på en Thai dating site end på en dansk dating side. Har du et eller flere gode billeder af dig selv på din Thai dating profil, så vil du få mange henvendelser fra Thailandske kvinder. Her gælder det om at du viser gode billeder af dig selv og din hverdag i Danmark.

Det er selvfølgelig også vigtigt at du får skrevet en fornuftigt og kort tekst om hvad det er du søger, og hvad du er for en person. Gerne med en kort beskrivelse af dit arbejde og interesser. Så er det nemmere for de Thai kvinder der skriver til dig at stille spørgsmål til dig.

Video fra Bamboo Bar i Pattaya 2020, Thailand

Husk at abonnere på Jan travel Thailand YouTube kanal for at se flere gratis videoer fra Thailand. Du kan se ca.200  videoer fra Thailand igennem de seneste års ture til Thailand.

Din Thai dating profil må gerne have 3-5 billeder af dig selv

Thai Dating Thailand er en rigtig god måde at møde en ny kæreste på. Du skal forvente at du får en del henvendelser fra Thailandske kvinder der er jævnaldrene med dig selv, men også en del yngre end dig selv på en Thai dating side.

Thai dating sites

I Thailand går man nemlig ikke så højt op i aldersforskellen mellem kvinder og mænd. For aldersforskel ses der ikke på med de samme øjne som i Europa eller for den sags skyld i Danmark. I Europa og især i Danmark er det meget tabu belagt at en mand har en kæreste eller kone der er meget yngre end ham selv.

Thai dating i Thailand er nemt

Nemme Thai dating fordele i Thailand. Helt afhængig af hvilke byer og områder du gerne vil på Thai date i, så er der områder hvor det er lettere end andre områder i Thailand. Du kan sagtens date en Thai single kvinde på den traditionelle måde med at mødes på en cafe eller tage en biograftur, ganske som herhjemme.

Men du kan også komme ud for at den Thai single pige du skal på date med tager et familiemedlem med på daten. Er det den mere seriøse date, så er det meget almindeligt at den Thailandske pige tager enten sin mor med på daten, eller en veninde. Bliv ikke overrasket hvis det sker. Her kan det sagtens være at du vil blive stillet spørgsmål om din sociale status, arbejde, familie osv.

Er det realistisk med en Thai kæreste eller kone?

De fleste danskere har et specielt indtryk af hvordan det må være at have en kæreste eller kone fra Thailand. Dette skyldes ofte at der igennem årene er blevet opsat et billede af hvilken type mænd der søger kærligheden i Thailand. Ikke mindst igennem medierne og de TV portrætter der er lavet igennem årene.

Hvis vi virkeligt tænker os godt om, så er det selvfølgeligt derfor at der desværre sommetider ses lidt skævt til danske mænd der har en Thai kæreste eller Thai kone. Dette er et ret forvrænget billede af virkeligheden. For sådan forholder det sig selvfølgeligt ikke. Der findes massevis af gode og lykkelige forhold og ægteskaber mellem danske mænd og Thailandske kvinder.

Lykkelige ægteskaber mellem Thai kvinder og danske mænd

Der findes selvfølgelig tusindevis at lykkelige forhold og ægteskaber mellem Thai piger og danske mænd. Det er bare ikke dem vi hører så meget om i medierne. For at bruge en kendt frase, så sælger det bare ikke aviser. Så selvfølgelig laves der historier og vises tv serier om de lidt skæve typer og deres indgangsvinkel til at finde sig en kone fra Thailand.

Som tidligere skrevet så ses der med helt andre øjne på aldersforskellen med kærestepar eller ægtefæller i Thailand. I Thailand ses der nemlig i højere grad på livserfaring og det et os fra den vestlige verden er født “rigere” og med det skal forståes at vi er stillet bedre
i social sikkerhed end de er i Thailand.

De Thailandske kvinder ser også mænd fra den vestlige verden der er ældre end dem selv, som både mere livserfarne, rolige, og selvfølgelig også mere velhavende. Dette skyldes selvfølgelig at mænd fra den vestlige kultur har haft længere tid til at samle sig en “formue”.

Går Thai piger kun efter pengene?

Da der er meget stor forskel på hvor meget pengene er værd fra Thailand til den vestlige verden, så er økonomi noget der spiller en stor rolle for en Thailandsk kvinde. I Thailand er det nemlig almindeligt at de unge tager sig af de ældre i familien. Derfor kan det være en stor gevinst for en Thai pige at finde en mand fra den vestlige verden.

Uanset hvad vi fra Danmark mener om kvinder fra Thailand, så ser de fleste Thai piger os vesterlændinge som meget velhavende og som et godt parti rent økonomisk. Det er ingen hemmelighed. Men det er langt fra det eneste som Thai kvinder søger i mænd fra eksempelvis Danmark. Igen er dette et billede der er sat op af medierne.

ThaiFriendly er en anden god Thai dating site

Anbefalet Thai DatingThaiDating med ThaiFriendly app – På ThaiFriendly kan du også tilmelde dig helt gratis, men skal du have alle fordelene, så skal du have kreditkortet frem igen på denne Thaidating side.

ThaiFriendly Thaidating app

Som gratis profil på Thai Friendly app kan du browse og kigge på alle de profiler du ønsker. Det er gratis at sende beskeder og gratis at modtage og åbne beskeder. Dog kan du på den gratis version af ThaiFriendly ikke chatte ubegrænset og hele tide.

Når du har sendt en besked afsted, så kan du ikke sende beskeder de næste 15-20 minutter. På den tid kan du nemt miste forbindelsen til den pige du kommunikerer med.

Hvis du vil kigge profiler på den gratis version af ThaiFriendly, så kan du kun se de Thai single profiler der ikke står “populær” på. De Thai single profiler der står “populær” på kan du kun se profilen på hvis du har den betalt adgang til ThaiFriendly som på nuværende tidspunkt koster 159 kroner pr. måned.

Så hvis du vil have fuld adgang til ThaiFriendly, så du kan skrive ubegrænset, samt se alle profiler uanset om de er populære eller ej, så skal du betale det månedlige abonnement på 159 kroner for fuld adgang til ThaiFriendly.

Gratis adgang / Betalt adgang?

Thai Dating med ThaiFriendly app – Gratis medlemmer har en grænse på 1 besked for hver 15-20 minutter. Men er i stand til at læse alle meddelelser som de modtager. Og der er ingen grænser for afsendelse af interesse for medlemmerne eller kommentarer.

ThaiFriendly er en populær Thai Dating side der giver mulighed for at vestlige mænd kan mødes med Thai single kvinder fra hele Thailand.

Thai kvinder søger Farang (udlænding)

De fleste der har besøgt Thailand har hørt udtrykket “farang” som betyder “udlænding” på Thai sproget. Dette udtryk har fuldstændig den samme mening som hvis vi i Danmark omtaler en person fra andre lande end Danmark som en udlænding. Der er altså ingen negativ eller nedladende mening med at udlændinge bliver kaldet “falang”. Det er ganske enkelt bare det Thailandske ord for udlænding i Thailand.

Kærlighed og penge i Thailand

Thai dating i Asien er utroligt udbredt og en meget almindelig ting i Thailand samt resten af Asien. Asiatiske kvinder er for rigtigt mange mænd fra den vestlige verden utroligt smukke og eksotiske af udseende. Det er der rigtigt mange mænd fra Danmark der falder for.

Derfor er det ofte en god kombination af kultur, udseende og social status der gør at kvinder fra Thailand finder sammen med mænd fra Danmark. Men det er altså ikke kun pengene der tiltrækker Thailandske piger til mænd fra Danmark. Det er mere den sociale tryghed som vi har i Danmark, samt at vi ofte er mere tro mod vores kærester og ægtefæller end Thai mænd er.

Dette skyldes flere ting. Men en vigtig ting at være opmærksom på er, at der er væsentligt flere Thai kvinder i Thailand end der er Thai mænd. Der er altså en ulighed mellem kønnene i Thailand. Derfor er utroskab MEGET mere udbredt blandt Thai mænd end blandt danske mænd. Det er der mange der ikke er klar over, men sådan er den virkelige verden i Thailand altså.

I Thailand er det manden der forsørger familien

Inden du starter med Dating i Thailand, så skal du vide at det er manden der forsørger familien. Her spiller kulturforskellen fra Danmark til Thailand en stor rolle. For i Thailand er det nemlig mandens pligt at tjene pengene og forsørge familien. Ikke fordi at kvinden også kan have et godt job eller være selvstændig med succes. Men på dette område er Thailand nogle år bagefter eksempelvis Danmark.

Så hvis du vil indlede et forhold eller ægteskab med en Thailandsk kvinde, er det noget du skal være forberedt på inden du starter med dating med en Thai kvinde. Med mindre du blot ønsker at have det sjovt mens du er i Thailand, og kun ønsker kortvarende Thai forhold. Kortvarige Thai møder kan absolut også være en god oplevelse for dig som single mand.

Short time Thai dating

Ønsker du blot at være på Thai dating for sjov mens du er i Thailand, så kan dette sagtens være en god oplevelse for dig. Du skal blot sørge for at have det på det rene med hensyn til forventningsafstemning med den Thai pige du chatter med online. Er du kun ude på korterevarende oplevelser, mens Thai kvinden ønsker et fast forhold, så skal du skynde dig videre.

Der kan nemlig blive en rigtig dårlig oplevelse for begge parter hvis i ikke har forventningsafstemt inden i mødes. Dette inkluderer også kæresten eller konens familie, hvis de altså ikke selv kan forsørge sig selv. Her er det vigtigt for dig at udvise respekt for hende og hendes familie.

Thai dating og fast forhold i Thailand

Du skal altså være klar over hvad du går ind i når du indleder et forhold til en Thai kvinde i Thailand. Den skal du også lige have med i tankerne inden du involverer dig alt for dybt med en Thai pige. Men er du først kommet i et forhold med en Thai pige, så har du en trofast og meget empatisk partner der vil gøre alt for dig.

Med Thai piger online i dag

Mød mange Thai kvinder online

Der er over 160.000 (marts 2012) medlemmer, og det er den største gratis thailandske dating site på internettet.

Afsendelse af beskeder er som sagt begrænset til 1 besked pr. 10 minutter for gratis medlemmer.

Du kan sende ubegrænsede interesser, ubegrænsede kommentarer og åbne hver eneste besked, du modtager.

Der bliver oprettet over 300 nye Thailandske profiler af Thai kvinder hver dag om ugen på disse datingsider i Thailand.

ThaiFriendly har masser af friske Thai kvinder på udkig efter nye venner eller at starte et nyt forhold med en vestlig fyr, der er interesseret i dette smukke land der er kendt som smilets land.

Betalt profil giver flere fordele

Hvis du vælger at have en betalt profil på ThaiFriendly. Så får du også mange flere funktioner som giver dig en masse fordele. Du vil modtage mange flere svar!

På Thaifriendly leverer de mange muligheder for at komme i kontakt med thaipiger.

Herunder messaging, chat, video chat, vise interesse, og kommentarer på billeder og profiler.

Der er mange thai kvinder på Thaifriendly, fordi de tilbyder Thailandsk sprog. Samt at gøre det lettere for Thailandske kvinder, der ikke taler meget Engelsk for at tilmelde sig på disse sider

Andre udenlandske datingsider

Filipino Cupid – Filippinsk dating side
Alle de bedste internationale datingsider – Klik her
Try Thai Dating online here

Hurtig dating når du besøger Thailand

Der er mange måder at holde ferie på i Thailand. Denne artikel henvender sig hovedsageligt til dig der tager til Thailand som single mand. Derfor skriver vi her om de ting du skal tage hensyn til hvis hvis du er på date og ønsker at møde Thai kvinder i Thailand. Dette kan være i forbindelse med en ferie i Thailand, eller en forretningsrejse i Thailand.

På en ferie eller forretningsrejse kan det blive aktuelt med hurtig dates i Thailand. Altså hvis du igennem en datingside vil mødes med en eller flere kvinder fra Thailand. De mest populære områder at gå på date i er Bangkok, Pattaya, Hua Hin, eller nogle af de mange smukke øer der findes i Thailand. Her er det nemt at komme i kontakt med en Thai kvinde igennem online dating.

Danske mænd er populære hos Thai kvinder

Pas på med at lade dig rive med af alt opmærksomheden fra Thai piger og Thai kvinder. Thai dating i Thailand er blevet meget populært, og af den grund rejser rigtigt mange danske mænd til Thailand for at finde en Thai kæreste eller Thai kone. Thai dating er af den grund en af de mest populære dating former i Danmark.

Mange danske mænd tiltrækkes også af kvinder fra andre Asiatiske lande så som Filippinsk dating. Thai dating og Filippinsk dating er nok de mest populære dating områder i Danmark. Disse lande tiltrækker rigtigt mange mænd fra Danmark.

Opret en Thai dating profil i dag

Thai Dating profil på nettet – Når du først har fået oprettet en gratis Thai dating profil på enten ThaiCupid som er den Thai dating side som vi bedst kan anbefale dig at bruge. Så kan det gå stærkt med at få kontakt til en kvinde fra Thailand.

Så kan vi kun anbefale dig at du opretter en profil hvor du får fuld adgang til alle Thai profiler. Du kan sagtens oprette dig på en Thai dating side, men så er din adgang begrænset. På en gratis Thai dating profil har du ikke adgang til at skrive med Thai pigerne på siden, og kan du skrive til dem vil det være begrænset.

Dette kan betyde at du kun kan svare tilbage hvert 15-20. minut. På ThaiFriendly koster betalt adgang 159 kroner pr. måned. For denne pris får du fuld adgang til hjemmesiden og ThaiFriendly mobil app’en. Hvilket ikke er en særlig høj pris hvis du sammenligner med danske datingsider.

Thaidating i Thailand som turist

Det er meget nemmere at være på Thai dating sider mens du befinder dig i Thailand. Det er meget lettere at møde pigerne hvis de er i samme område som du selv er. Her kan du hurtigt aftale en date med en Thai kvinde og mødes hurtigt. Brug LINE app til at chatte med Thai kvinder efter i har indledt samtalen på den app hvor i er blevet matchet.

Thai dating app og find en kæreste fra Thailand

Du er kun bundet 1 måned af gangen, men opsiger du ikke Thai dating abonnementet inden der er gået 1 måned, så forlænges din tilmelding automatisk til 1 ny måned. Så HUSK at opsige dit abonnement inden månedsabonnementets udgang, hvis du ikke vil fortsætte dit abonnement.

Er du tilbage på en gratis Thai dating profil bliver din adgang igen begrænset. For med en gratis profil kan du sagtens oprette en profil med billede og det hele, men du kan ikke læse de mails du modtager med en gratis profil på Thai dating app..

Mest opmærksomhed på en betalt dating profil

Thai Dating opmærksomhed på en betalt profil giver dig den største opmærksomhed blandt Thai pigerne. Du skal forberede dig på at du modtager mange beskeder på Thai dating sites. Fordelen ved at være en betalende profil på en Thai dating side er også at Thai kvinderne kan se at du er betalende medlem og dermed mener det seriøst.

Du skal behandle Thai piger med respekt

Thai Dating skal udføres med respekt for din Thai date.Thai kvinder er ikke til bullshit fra profiler der kun ønsker at se nøgenbilleder eller kun går efter sex. Heldigvis er der mange Thai kvinder der gerne vil have et godt og normalt forhold til en mand fra Danmark.

Hvis du ikke behandler Thai kvinder ordentligt, så er de lige så hurtige væk igen som de kom frem. Nøjagtigt lige som det foregår i Danmark på danske dating sider. Thai kontakt online eller i Thailand er let at gå til. Du kan nemt få Thai kontakt med piger fra Thailand. Dating Thai kontakt med hurtig kontakt til piger fra Thailand vil du sagtens opleve. Især hvis du befinder dig i Thailand samtidig med at du skriver med kvinder fra Thailand på en Thai dating side..

Hvordan foregår det på en Thai Dating side?

Thai Dating sites med Thai kvinder der søger mænd fra Europa fungerer ganske som de danske datingsider som vi kender herhjemme. Du kan ligge billeder op og du kan også lægge videoer op af dig selv. Men det kræver en ekstra betalende profil for at se disse videoer.

Men ellers kan du chatte live med Thai dating profilerne, du kan vælge favoritter og selv blive valgt som favorit. Du kan vise interesse lige som du selv kan blive vist interesse for på disse Thai dating sider.

Mange Thai kvinder vælger dog at skrive til dig på chatten derinde. Eller hvis de ikke kan få fat i dig der, så skriver de en kort mail til dig på den Thai dating side som i begge er på.

Thai kontakt – Thaipiger er fremme i skoene

Det skal dog siges at det kan virke meget voldsomt hvor mange henvendelser du får når du går online på disse Thai dating sider. Det er ikke helt det samme som at være på en datingside i Danmark.

Husk på tidsforskellen mellem Danmark og Thailand

Husk på at vi i Danmark er 5-6 timer bagud den Thailandske tidszone. Så når det er aften i Danmark, så sover de fleste Thaipiger. Dette er en faktor som er ret vigtig når du befinder dig selv i Danmark og den Thai kvinde du skriver med befinder sig i Thailand.

Anbefalede Thai dating sites

De Thai dating sites vi viser her på siden er de mest populære Thai dating apps der findes. Dette er de foretrukne kommunikations metoder for Thai dating, og så er de som udgangspunkt gratis at bruge. Dog anbefaler vi at benytter den betalt profil når du opretter en Thai dating app profil.

Nedenfor ser du et banner til ThaiCupid som er den Thai Dating side som vi klart kan anbefale frem for andre Thai Dating sider.

Andre Thai dating muligheder

Der findes selvfølgelig andre Thai dating muligheder ud over de to vi beskriver i denne artikel. Men de to vi beskriver her i artiklen er blot dem vi har de bedste oplevelser med. Du kan selvfølgelig også benytte Tinder i Thailand. Du skal blot være opmærksom på at der er en del LadyBoy profiler på Tinder app der ikke skriver at de er LadyBoyys.

Dette kan give nogle ret ubehagelige oplevelser for mænd der tror at de skal møde en Thai kvinde, og så dukker der en Ladybou op i stedet for. Det kan give nogle ret akavede oplevelser, og af den grund nævner vi ikke så meget om Tinder i denne artikel.

Thai dating app

Der findes også en dating app der hedder Badoo, men den er ikke hvad den har været for år tilbage, så den er heller ikke værd at skrive så meget om. Resten af de dating apps eller hjemmesider der findes omkring Thai dating kender vi her på siden ikke så meget til, og af den har vi ikke nævnt flere end dem vi beskriver her på siden.