Thai Dating muligheder – Thai Cupid og ThaiFriendly – Med Thai Dating kan du møde ѕіnglе Thаі piger der gerne vil have en kæreste fra Danmark.

Bedste Thai dating

Thаіl kvinder er meget åbne for at flytte til Europa eller andre vestlige lande, for at få en mand uden for asien.

Hvordan finder jeg en Thai Date?

  • Vælg hvilken Thai dating sites du vil søge på
  • Opret din bruger profil på ThaiFriendly eller ThaiCupid
  • Indtast dine søgekriterier (Alder, By, Højde, Vægt osv.)
  • Så er du i gang med Thai dating

Så er det bare at vente på om nogle af de Thai profiler du har skrevet til svarer dig tilbage ;-).
Dansk Thai Dating når det er bedst.

For at gifte dig med en ѕіnglе Thаі kvinde, så skal du virkeligt mene det. Sіnglе Thаі kvinder er tro og loyale overfor deres mand i et forhold.

En Thai kvinde respekterer dig som den du er, og bakker dig op, og hjælper dig, uanset hvad. Se andre asiatiske dating sider her.

Leder du efter en Thai kæreste eller kone?

Hvis du er en single mand der leder efter en Thai kvinde, så kan du finde hende på Thai Cupid eller Thaifriendly som du kan klikke dig ind på her på siden. Det er gratis at oprette sig, men skal du have fuld adgang til alle funktioner på siderne, så koster det et gebyr pr. måned.

Der er ingen skjulte gebyrer på disse Thai Dating sider. Vil du kun kigge, koster det ikke noget, men vil du i kontakt, så koster det et månedligt gebyr.

Thai kvinderne på de anbefalede thai dating sider er friske og klar på at møde dig, både online og i den virkelige verden. I dag hvor verden er blevet mindre online, er det at finde kærligheden online blevet meget lettere.

Faktisk bliver tusindevis af forhold skabt via de online muligheder vi har i dag. Dating online er rigtigt sjovt hvis du gør det rigtigt. Betaler du det månedlige gebyr på disse sider, så får du fuld kontrol og adgang til alle funktioner på siderne.

Leder du efter Thai kvinder som pennevenner, venskab, romantik, dаtіng, et kærligheds forhold eller ægteskab på Thai dating sider så er du det rette sted.

Sådan møder du en Thai kvinde online

Det eneste du skal gøre er at oprette din profil på en af de viste Thai dating sider som vi anbefaler her. Du kan begynde at kontakte dem alle efter at din profil er oprettet og godkendt.

De 2 Thai Dating sider som vi viser dig her på siden er glimrende steder at komme i kontakt med Thai kvinder. Begge de viste sider er lette at bruge. Det er desuden Thai kvinder der ved at de skal kunne tale engelsk for at kunne kommunikere med mænd fra den vestlige verden. Ellers kan du sagtens bruge eksempelvis Google translate til at tale med dem.

Masser af single Thai piger online

www.thаісuріd.соm Her finder du i tusindevis af profiler på Thai kvinder der leder efter en mand fra vest europa og skandinavien.

Faktisk er det meget let at kommunikere med Thai piger via disse to datingsider. Der er tænkt over alle detaljerne omkring at komme i kontakt med kvinderne fra Thailand via disse sider. Her kan du chatte online eller bytte email, Facebook profil, eller LINE profil navne. Prøv selv, at oprette din egen profil i dag.

Du kan selvfølgelig også blokere profiler hvis du ikke ønsker kontakt med en irriterende profil. Det er helt ok at gøre dette.

ThaiDating

Prøv Thai Cupid i dag

En god indikator på at det er en god dating side, er at du har mulighed for en kort gratis prøveperiode. Hvis der er mulighed for en prøveperiode på disse sider, så prøv det af, inde du bestemmer dig for at oprette en betalt profil med afgang til alle funktioner.

Du vil blive overrasket over den store interesse der er fra Thai kvinderne når du først er oprettet med en betalt profil. Det kan du være sikker på. Vi garanterer dig for at du hurtigt vil komme i kontakt med mange Thai kvinder via disse Thai dating sider.

Du vil ikke alene komme til at kende en eller flere kvinder fra en meget anderledes kultur end den europæiske, men du vil få en opmærksomhed som ikke er vant til i Danmark.

Thailandske kvinder

Flere og flere danske mænd forelsker sig i en asiatisk kvinde, og især thailandske damer.

Hvorfor det forholder sig sådan, kan der være mange årsager til. De mest almindelige årsager kan være følgende. Thailandske kvinder er generelt meget feminin, smilende, og elsker at gøre en masse ud af sig selv.

Respekter den thailandske kultur

Den Thailandske kultur er også meget mere opdelt i de klassiske kønsrollemønstre mellem mænd og kvinder. Hvor disse kønsroller var mere opdelt for 30-40 år siden i den vestlige verden.

En anden ting kan være, at en Thai kvinde i en alder af 40 ofte ser lidt yngre ud, og det er der en hel del mænd der tiltrækkes af.

Ud fra disse årsager, er det blevet meget populært for danske mænd at oprette en profil på thai dating sites.

Rejs til Thailand

Hvis du gerne vil rejse til Thailand for at møde Thai kvinder, så er her nogle gode links til at hjælpe dig på vej.

Flyv med Thai Airways direkte fra CPH lufthavn i København. Gå til Thail Airways her.

Læs op på Thai VISA regler, og hvor længe du må være i Thailand her. Gå til Thai Ambassadens hjemmeside her.

Asiatiske kvinder

Hvad er forskellen på en thailandsk dating side og en dansk dating side?

I bund og grund, selvfølgelig, det siger sig selv, om du er på en thailandsk dating portal for at møde en kvinde fra Asien. For det første er der den sproglige barriere, for nogle thailandske kvinder taler eller skrive meget lidt engelsk.

Så dette er én ting, du skal tage hensyn til, som kan give nogle misforståelser i kommunikationen med en Thai dame. Men der er også nogle thailandske kvinder, der taler og skriver glimrende engelsk, og så bliver det meget lettere at tale sammen.

Lær lidt Thai sprog

Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du kan tale det thailandske sprog selv, fordi du har en stor fordel i forhold til andre mænd, der ikke taler Thai.

Forstå Thai kulturen

Vi anbefaler, at du lærer om den thailandske kultur, hvor du på den måde har en forståelse af thailandsk kultur, du vil ikke komme i pinlige situationer eller de store misforståelser.

Forvent en masse opmærksomhed

Du skal forvente meget mere interesse fra Thai kvinder, hvis du ellers bruger et godt profilbillede på din profil. Det er naturligvis også vigtigt, at du skriver en fornuftig, ærlig og kort tekst om hvad du er på udkig efter, samt hvad du er for en person.

Tilføj 3-5 billeder af dig selv

Du skal forvente, at du modtager nogle henvendelser fra thailandske kvinder, der er lidt yngre end dig selv på en thailandsk dating website.

I Danmark, er det meget tabu belagt, at en mand har en kæreste / kone, der er meget yngre end ham selv. Imidlertid, i Asien, eller i det mindste i Thailand, er der helt andre øjne på dette.

De thailandske kvinder kigge efter mænd, der er ældre end dem selv og som både er mere erfarne, rolige, og selvfølgelig, mere velhavende. Dette skyldes naturligvis at de har haft længere tid til at lave en opsparing.

Går Thai kvinder kun efter pengene?

Da der er meget stor forskel på hvor meget pengene er værd fra Thailand til Danmark, er det selvfølgelig en faktor der spiller ind.

De fleste thaipiger se os vesterlændinge som meget velhavende, økonomisk. Så derfor har dette også meget at sige for thailandske kvinder. En vesterlænding hedder en “farang” i Thailand.

En “farang” betyder en udlænding, og dette er ikke en negativ betegnelse, men bare det, de kalder en “hvid” mand i Thailand.

Kærlighed og penge i Thailand

Men for at komme tilbage til emnet om thailandske kvinder gå efter pengene hos os vesterlændinge. Så vil svaret være ja, MEN thailandske kvinder kan selvfølgelig sagtens forelske sig i en dansk mand.

I Asien forsørger manden familien

Thai Dating – Her spiller kulturforskellen igen ind. I Thailand er det mandens pligt at tjene de penge og støtte familien med det der skal til. Dette omfatter også kæreste eller kones familie, hvis de ikke kan forsørge sig selv.

Du bør også have det i tankerne, før du involverer dig for dybt med en thailandske dame. Men når du først kommer i et forhold med en thailandsk kvinde, så har du en trofast og meget empatisk partner, som vil gøre alt for dig.

Betalt profil

Thai Dating – Bare rolig, du ikke være bundet i mange måneder ad gangen, medmindre du ønsker det. Du får mest opmærksomhed på en betalt profil. Du skal blot være forberede på at modtage mange henvendelser, når man kan se at din profil er ny.

Men fordelen ved at være en betalende profil er også, at de thailandske kvinder på siden kan se du er betalende medlemmer, og dermed mener det seriøst. Så derfor er det en stor fordel at have en betalt profil.

Du skal behandle dem med respekt

Thai Dating – Thailandske kvinder gider ikke bullshit fra profiler der kun ønsker at se nøgenbilleder eller kun går efter sex. Så er de lige så hurtigt væk igen. Præcis som det sker i Danmark på danske dating sites.

Men ellers kan du chatte live med profilerne, du kan vælge favoritter og vælges som favorit af Thai kvinderne. Du kan vise interesse, ligesom du kan være interesseret i dem.

Imidlertid, mange thailandske kvinder vælger at skrive til dig på chatten derinde. Eller hvis de ikke kan få kontakt til dig der, vil de skrive en kort besked til dig.

Thailandske kvinder er åbensindede

Thai Dating – Det kan være meget overvældende, hvor mange henvendelser du får, når du går online på disse thai dating apps. Husk også at tidsforskellen er 5-6 timer bag thailandsk tid, så når det er aften hjemme, sover de fleste thailandske piger.

LINE app er et hit

Når du skriver med en kvinde fra Thailand, vil hun gerne have dig over på LINE app’en for at skrive med dig. For alt gøres via deres mobiltelefon. Disse mobil app’s hedder Whatsapp eller LINE (LINE er den mest populære).

Populære portaler

Disse sider er de foretrukne Thai dating sider til thailandske kvinder, og de er gratis at oprette og bruge i begrænset omfang. Du kan se bannere fra ThaiCupid og ThaiFriendly, som vi helt klart kan anbefale at bruge.

Held og lykke møde din måske kommende kæreste eller kone i Thailand ;-).