Tinder fake profiler er derude i tusindevis. Se dig godt for inden du bliver narret i en fælde.

Tinder fake profiler – der er masser af dem

Her i artiklen giver vi dig eksempler fra den virkeligeverden om hvordan Tinder fake profiler prøver at lokke dig i en fælde.

Se POPULÆRE datingsider her:

Fake profil på Tinder – De er dygtige, så kig dig godt for inden du gør noget overilet.

Tinder fake profiler på dansk og fra udlandet

Falske profiler på Tinder – Disse falske profiler der findes i tusindevis af på Tinder, er dygtige, så du skal kigge dig godt for. Vi har undersøgt dette fænomen på datingsiden Tinder.

3 eksempler på Tinder fake profiler og dating svindlere

Vi har lavet 3 forsøg med at kontakte 3 forskellige profiler på Tinder, som både kom fra udlandet, men også en der var fra Danmark. Der er mange flere fake profiler end du tror.

Vi swipede til højre på en række Tinder profiler og når vi fik et match, tog vi enten selv kontakt til profilen, eller blev selv kontaktet af profilen. Det skal siges at test personen der lavede forsøget selv er single og lavede søgningen gerne vil finde en partner online.

Så skulle der være tale om rigtige profiler ind imellem, så var søgningen reel nok. Vi ville blot vide hvor mange af disse profiler der matchede vores testpersons profil var ægte. Resultatet var tankevækkende.

Eksempel 1 – Tinder fake profil

Første Tinder fake profil der kontaktede vores test person påstod at hun var dansk-Amerikaner. Hun fortalte at hun lige nu boede i Kentucky. Og at hun havde afstamning fra Danmark, og derfor ville flytte fast til Danmark når hun kom retur. Hun ledte efter en dansk mand, og var meget åben og sød. Hus stillede mange spørgsmål om arbejde i Danmark og personlige spørgsmål om vores test person.

Falske Tinder profiler – Vores test person besvarede alle spørgsmål, men gav også udtryk for at han havde været meget igennem og at han derfor boede i et lille værelse for at spare penge, og gjorde det klart at han ikke var velhavende. Der var meget medlidenhed fra den falske profil, og “hun” var meget empatisk.

Da vores test person spurgte efter et billede af hende hvor hun skulle holde en hånd op ved siden af sit ansigt og vise 3 fingre, vendte helescenariet. Hun spurgte om han ikke troede på at hun var den hun var. Vores test person sagde, jo selvfølgeligt, men hvor svært kunne det være at tage dette billede hvis hun var ægte nok.

Falsk Tinder profil – Det endte med at at fake profilen svinede vores test person til på alle tænkelige og personlige måder omkring mange af de personlige ting som vores test person havde fortalt hende. Og hun blev meget ubehagelig. Der stoppede den, og profilen blev selvfølgelig anmeldt til Tinder support.

Eksempel 2 – Tinder fake profil

Anden Tinder fake profil var en asiatisk udseende kvinde, der mest lignede en Asiatisk kvinde der tilbyder Thai dating. Hum har en profil med engelsk tekst, der umiddelbart ser ægte nok ud, men da hun skrev at hun kom fra et østeuropæisk land / by, startede det mistænkelige adfærd. Der blev udvekslet 4 – 5 sætninger, og 20 minutter senere var profilen væk fra Tinder igen. Der stod i profilen at hun opholdt sig ca.100 km væk fra vores test person.

Nogle timer senere dukkede profilen op med samme tekst og samme billeder, men nu var samtalen slettet fra Tinder igen. Et eksempel på at de bliver slettet og dukker op igen med en ny e-mail tilmelding. Et klassisk trick inden for denne verden. Hus svarede aldrig tilbage da vores test person forsøgte at kontakte hende igen.

Eksempel 3 – Dansk Tinder fake profil

Dette er et eksempel på en dansk Tinder fake profil der prøver at lokke penge ud af dem hun får kontakt til på Tinder. Denne profil er en 21 årig kvinde bosiddende i Odense. En flot pige, der villigt sendte billeder af sig selv til vores test person. Dette var almindelige billeder af hende med tøj på. Altså ikke noget med undertøj eller nøgenbilleder.

Hun er tydeligvis dansker, da snakken gik på et typisk dansk “ungdoms” sprog, så her var den sikkert god nok. Hun var også villig til at mødes på et offentligt sted og få en kop kaffe og en snak for at se om der var kemi. Kontakten stoppede cirka kl.19 om aftenen. Vores kontaktperson hørte ikke fra hende før ved middagstid dagen efter.

Denne gang tog hun kontakte og spurgte forsigtigt om han ikke kunne låne hende 100 kroner til at leve for indtil 2-3 dage senere hvor hun ville få løn. Herfra tager samtalen en drejning i en mystisk retning. Vores kontaktperson foreslår at mødes og der vil han låne hende de 100 kr.

Men hun vil gerne have dem overført. 100 kr. er jo ikke noget skræmmende beløb, men tænk hvis hun nu kunne lokke 100 kr. ud af 5-10-15 personer om dagen. Så kunne dette jo hurtigt løbe op i en god indtægt, som samtidigt jo var skattefrit for hende.

Da vi undersøger kvindens mobil nummer på MobilePay, står der at hun allerede har modtaget 150.000 kr. i indeværende år, så hendes MobilePay konto er lukket. Meget mystisk. Hun opgiver så hendes gamle mobil nummer som så skulle være åbent for overførsler. Vores test person overfører ikke noget, da der aftales at mødes for at hus så kan låne pengene der.

Vi viser her et udsnit af skriveriet på sms

Tinder fake profiler / Hun skriver: Godmorgen søde, ved godt det er lidt underligt at spørge om nu hvor vi ikke rigtigt kender hinanden helt endnu. Men kunne du måske låne mig 100 kr. til d.15. i denne måned (4 dage senere). Da jeg først får min løn der. Jeg skal ud at handle ind til mad i aften. Er det måske noget du kan hjælpe mig med?

Vores test person: Hejsa, hvis vi kan mødes vil jeg gerne låne dig de 100 kroner. Så kan vi også lære hinanden mere at kende.

Tinder fake profiler / Hun skriver: Det kan jeg godt

Vores test person: Hvornår skal vi mødes?

Tinder fake profiler / Hun skriver: jeg vil lige tjekke togplanen. Kan tage toget 15:38. Kan du eventuelt betale for billetten? Da jeg ingen penge har før d.15.

Vores test person: Skal jeg bare bestille billetten til dig, så du kan udskrive den?

Tinder fake profiler / Hun skriver: Nej, for jeg kan ikke modtage den på e-mail. Kan du ikke bare overføre pengene til mig kort og så køber jeg den selv?

(her er det underligt at hun beder om en overførsel, da den først modtages dagen efter, hos de fleste)

Vores test person: Okay, jeg kan overføre via MobilePay.

Tinder fake profiler / Hun skriver: ja, du skal sende til mit gamle nummer.

(vores test person undersøger om han kan overføre via det mobilnummer der sendes fra, men bliver mødt med en besked om at der er overført maksimalt til denne konto/mobil nummer, og at kontoen derfor er lukket/spærret for flere overførsler via MobilePay. Når en konto bliver lukket på denne måde er det fordi der er overført 150.000 kroner i indeværende år via MobilePay)

Tinder fake profiler / Hun skriver: kan du det søde….søde?

Vores test person svarer tilbage at han får en besked om at der ikke kan overføres mere da grænsen på 150.000 kroner er nået i indeværende år.

Vores test person er ude at køre og er ca.30 min. fra Odense hvor hun påstår at hun bor: Jeg er ved Vejle nu skal jeg ikke bare komme forbi så vi kan mødes på en cade i nærheden af dig?

Tinder fake profiler / Hun skriver: Jeg kan ikke før da jeg er sammen med en veninde lige nu. Kan du ikke bare overføre de 100 kroner, og så kan jeg tage toget og mødes med dig?

Vores test person: Jeg vil jo være der på samme tid og så kan du jo bare få de 100 kr. der?

Tinder fake profiler / Hun skriver: jeg ved faktisk ikke om jeg kan nå det, så kan jeg ikke køre en time senere. Jeg kan ikke være klar om 30 minutter.

(Hun taler nu udenom og prøver at vinde tid)

Vores test person: Ingen stress, bare giv besked når du er klar.

Tinder fake profiler / Hun skriver: Okay søde. Men søde? Kan jeg låne de 100 kr. af dig?

Vores test person: Dem får du jo når vi mødes..

Tinder fake profiler / Hun skriver: Ja, men jeg skal bruge dem nu. Da jeg skylder min veninde dem.

Vores test person: Jeg er i Odense nu. Hvor skal vi mødes? Så kan din veninde få sine penge.

Tinder fake profiler / Hun skriver: Men søde, jeg er i Middelfart.

Vores test person: Nå okay, jeg kan samle dig op og så kan vi sammen finde en cafe og snakke lidt.

Tinder fake profiler / Hun skriver: Jeg skal også lige hjem først.

Vores test person: Skal jeg køre dig hjem?

Tinder fake profiler / Hun skriver: Vil du overføre så jeg kan komme hjem. Gøre mig klar, og så mødes med dig, søde?

Vores test person: Jeg kan da hente dig og køre dig hjem.

Her stopper samtalen

Siden da har vores test person intet hørt fra kvinden. Hun har tydeligvist prøvet at lokke pengene ud af vores test person. Som ret hurtigt fattede mistanke til at det var en person der bare ville have overført et lille beløb, men som sikkert har spurgt mange andre mænd om det samme.

Dette er et godt eksempel på en af de mange Tinder fake profiler, som sikkert var en rigtig person,
men kun var ude på at lokke små beløb ud af så mange som muligt via en af mange Tinder fake profiler på nettet.

Anmeld fake profiler online til Tinder

Når en fake profil bliver anmeldt mange gange nok til Tinder support bliver profilen automatisk slettet af Tinder support. Du skal ikke tro på alt hvad du læser. Derfor er det vigtigt at bede den person du skriver med om at sende et billede hvor han/hun tager et billeder af det du spørger efter med ansigt på. Bliver personen sur over at skulle gøre dette, er det højest sandsynligt en fake profil, der er for god til at være sand. Tinder link.