Hvordan scorer jeg ?

Det store spørgsmål – Hvordan scorer jeg ?

De fleste mennesker har nok på et tidspunkt i deres liv spurgt sig selv.. hvordan scorer jeg en kæreste, og hvor kan jeg score hende eller ham. Ofte falder tankerne på nattelivet og det at gå på bar, cafe eller diskotek for at score. Tjek danske dating sider her.

For her er de fleste gæster påvirkede af spiritus og er derfor i en mere afslappet og åbentsindet situation eller tilstand, end hvis det var henne i Føtex du skulle gøre tilnærmelser til en af det modsatte køn, eller bare en du gerne vil score. Det kan jo godt virke lidt mere akavet.

Her give vi dig nogle meget enkle tips til hvordan du kan score. Uanset hvor du befinder dig. Det er nemlig ikke kun i nattelivet at dette kan lade sig gøre. Det er ofte nemmere og bedre at score i hverdagen. Og også uden at det skal være på den klassiske date som tusindevis af danskere er på hver eneste dag.

Det er i virkeligheden meget enkelt at score

Måske er du lige nu ved at falde ned af stolen. For så enkelt kan det da heller ikke være at score. Jo, det kan det faktisk let være. Der er faktisk en enkelt regel der gælder når du skal ud at score, og det er uanset hvor du er henne. Denne sætning skal du huske når du vil score: “Spørg efter ordren”… enklere kan det ikke siges.

For faktisk gælder de samme regler inden for kærlighedslivet, som de gælder indenfor når du skal sælge et produkt. Du skal nemlig sælge dig selv. Og sådan er det bare. Fuldstændigt som indenfor salg hvor kunden kommer med såkaldte købssignaler, så gælder det samme indenfor kærlighedslivet.

Så spørger du dig selv, hvordan scorer jeg? Så vær ikke nervøs, for det er altså ikke så svært som vi gør det til. I dag findes der masser af f.eks. mobil apps til din mobiltelefon, og de er efterhånden så talrige, at det er helt mærkeligt hvis du ikke har mindst en af disse på din smartphone.

Spørg efter ordren

Hvordan scorer jeg ?Nu tænker du sikkert, jamen jeg er ikke sælger eller sælger typen, så det kan jeg slet ikke finde ud af. Hvordan scorer jeg så ? Vi kan kun sige at hvis du som mand henvender dig til 20 piger på gågaden i din by og spørger dem om du må spørge dem om noget, så er der altid et par stykker der siger ja.

Og ved du hvorfor de siger ja? Det gør de fordi de føler sympati for lige netop dig. Og dette kan sagtens være en indgangsvinkel til en tættere snak om det du nu vil spørge dem om, og det kan f.eks. være hvordan scorer jeg?

Hvor ofte er du blevet kontaktet af en af det modsatte køn som du ikke kender i din dagligdag? Og her mener vi kontaktet vedrørende at denne person var interesseret i dig. Og måske ville score dig. Ja, ikke ret menge vel, eller slet ingen. Det kan der være flere årsager til.

Du er for lækker

En af årsagerne til at det modsatte køn ikke henvender sig til dig kan være hvis du er et meget smukt menneske. Dette kan faktisk skræmme de fleste væk. fordi de tænker at du er i en meget højere liga end dem selv. Med risiko for at træde nogen over tæerne, så er det blandt andet derfor at mange smukke piger har nogle bøvehoveder til kærester.

Fordi disse bøvehoveder var de eneste der turde gå hen at henvende sig til den smukke pige på cafeen. I baren eller på diskoteket. Ja, for den sags skyld på benzintanken eller i supermarkedet. Men det er faktisk sådan at det forholder sig. Så kom bare ud af busken og spørg ikke dig selv om hvordan scorer jeg, men sådan scorer jeg.

Tags: , ,

Trackback from your site.

Kommentarer (1)

  • Avatar

    dating på nettet

    |

    Tak for de gode råd. 🙂

    Reply

Kommentér

Dating i dk logo