Sådan kysser du – Hej mit navn er Sasa Kovacevic, og jeg har fået denne store fornøjelse at skrive et gæsteindlæg, der tager dig trin for trin igennem det perfekte kys, når man går fra netdating til rigtig dating.

Kys på daten

Til dagligt skriver jeg artikler om kæresteråd hos Drømmekæresten. Du kan følge mig på Google+ her.

Luk øjnene, sæt dig i en tidsmaskine og tænk tilbage til dengang, du var 14 år og snavede, som gjaldt det livet, bag skolens cykelskur. Pas på fake profiler på Tinder.

Sådan kysser du – Hvad er der sket med det gode gamle snav? Dengang tilbragte du timer med at kysse. Når vi bliver ”voksne” overser vi kyssets glæder. Det kan du gøre bod på nu!

Sådan kysser du – Formålet med at netdate er netop at møde en potentiel kæreste, og så komme ud på en rigtig date. Problemet er dog, at rigtig mange er for stramme-i-måsen, når det kommer til at give kys ud på deres 3., 4., eller 5. date, og det kan på sigt betyde for dig at ”den rigtige” brænder dig af.

Og det er faktisk en skam, for et godt tungekys gør dig blød i knæene, får dit hjerte til at banke og dit skød til at skælve. Derfor kan du læse denne guide om, hvordan du udfører det perfekte kys, når du går fra netdating til rigtig dating.

En trin for trin guide til det perfekte kys under en date

En ordenligt tungeslasker flytter dig over i en anden verden, som kun bebos af din mund, din dates og vidunderlige sanselighed. Vores munde, tunger og løber er mineret med følesanser: de er fyldt med nerveender, og de er påfaldende modtagelige.

Sådan kysser du – Tungekys stimulerer også produktionen af endorfiner, som er kroppens naturlige morfin, og gør dig mere høj end et hvilket som helst designerdrug. Nogle mennesker hævder, at de kan få orgasme alene ved at kysse. Mon det kan ske for dig? ☺

Lugt til din ånde

Sådan kysser du – I en ny undersøgelse sagde 71% af de adspurgte, at dårlig ånde var det, der tændte dem mest af. En ud af tre finder hvidløgsånde frastødende. En ud af fire vil ikke kysse dig, hvis du er ryger.

Kys din håndflade

Sådan kysser du – Nej det er ikke dumt, men en øvelse der virker! Din håndflade er følsom nok til at mærke forskel på forskellige tungeteknikker, og du får en ret god idé om, hvad der er dejligt, og hvad der ikke er. På den måde kan du sikre dig, at du har styr på kysseteknikken når du skal kysse din udkårne på date.

Kys din dates håndflade

Sådan kysser du – Det perfekte kys starter lang tid, inden jeres læber mødes. Så begynd med at føre din dates hånd op til din mund. Se ham eller hende i øjnene og begrav din tunge i /hanshendes håndflade. Kør den blødt rundt og brug hele tungen, ikke kun spidsen. Det er et fint alternativ, hvis du ikke føler at du er parat til at tage ”det næste skridt” med din date.

Tag din dates ansigt i dine hænder

Det giver dig total kontrol, så det er dig, der bestemmer (og det er endnu bedre hvis du er kvinde. I stort set alle dating-undersøgelser er mændene enige om, at de elsker at have kontrollen, når de kysser).
Sådan kysser du – Læg hovedet på siden, se din date dybt i øjnene og nærm dig så laaaangsomt som muligt.

Kys din date blidt

Hold munden lukket (men ikke sammenbidt) og dæk så hele din dates mund med lette, flagrende englekys, til du har sat spor på hver eneste milimeter. Kys hjørnerne, ovenover læben, nedenunder læben og hele vejen rundt om munden.