Med 50plusmatch dk møder du partnere over 50 år

50plusmatch dk er en datingside der, som titlen siger, henvender sig til aktive singler over 50 år. Her har du en seriøs datingside for dig der er over 50 år. Her kan du møde ligesindede der seriøst søger efter en kæreste der ligger i den modne aldersgruppe på 50+.

Opret din GRATIS dating profil på 50plusmatch dk i dag – Klik her!

Mange funktioner for gratis medlemmer på 50plusmatch dk

Du får rigtigt mange muligheder og funktioner i den GRATIS profil tilmelding, og du kan være GRATIS medlem så længe du ønsker det. Se de bedste danske dating sider her.

I det GRATIS medlemskab kan du oprette en profil, indsætte op til 5 billeder, skabe en søgeprofil, søge ubegrænset efter andre medlemmer, læse meddelelser fra andre medlemmer, sende 10 interessemeddelelser hver dag, se annoncer, besvare dating abonnenter GRATIS. Se det sidste nye dating fænomen som hedder Sugardating lige her.

Hvis du køber abonnement, får du følgende muligheder:

  • Du kan sende personlige meddelelser.
  • Se hvem der har besøgt din profil.
  • Sende ubegrænsede interessemeddelelser.
  • Se søgeprofilen for andre medlemmer.
  • Bruge messenger og chatrummet
  • Se hvem der er gratis medlem og abonnement.
  • Dit billede vil blive vist oftere på siden.

50plusmatch dk

Få dobbelt så mange muligheder med en betalt profil

Så ønsker du over dobbelt så mange gode muligheder, der gør chancen for at du møder en kæreste endnu større, kan du betale dig fra det til en meget overkommelig månedlig pris.

Vi oplever mange søgninger på og fra singler der er over 50 år, og det er en aldersgruppe der ved hvad de vil have, så derfor opleves der en større seriøsitet blandt denne aldersgruppe. Tjek også 40plus dk her.

Hele tiden flere brugere i denne aldersgruppe hos 50plusmatch.dk

50plusmatchdk vokser hver måned med mange medlemmer der ønsker at møde en aktiv seriøs partner i aldersgruppen 50+.

Så er det bare med at komme ud af busken og få tilmeldt dig til denne datingside, så du ikke skal sidde derhjemme alene og kede dig.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med at finde din kommende partner på 50plusmatch dk – Se anmeldelser på Trustpilot.dk her.