Nextlove er Europas største netværk for skilte og enlige forældre. Din Nextlove leder efter dig!

Chat og flit med Nextlove

Tilmeld dig Europas største netværk for skilte og enlige forældre for at få en ny chance i kærlighed! Tusindvis af folk tilmelder sig hver dag og de er kun et klik væk.

At tilmelde sig til Nextlove er nemt og sjovt: Vælg et brugernavn, fortæl lidt om dig selv, og vil dig med din Nextlove. Læn dig til tilbage og nyd turen. Se andre datingsider her.

nextlove

Vidste du at 1 ud af 10 danskere er skilt, separeret eller enlige forældre

Faktisk forholder det sig sådan at mere end 25% af gifte danskere bliver skilt eller separeret, og næsten 50% af dem er enlige forældre.

Dette udgør hele 10% af den samlede danske befolkning.

Det kan både være krævende og ensomt at komme videre efter en skilsmisse, eller at skulle opdrage børn alene.
Kig her efter din livslange partner på denne side.

Over 12.000 danskere på NextLove nu

Denne side er administreret og udviklet af danskere til danskere. Her får du den bedste og sikreste netdating oplevelse. Så det er måske på tide at du prøver denne dating side af.

Du finder rigtige danske medlemmer tæt på dig til at chatte, flirte, mødes og have det sjovt med. Så bare se at komme i gang, hvis du gerne vil finde din nye kærlighed online.

Fortrolig og sikker dating

På denne side er det meget vigtigt at kunne tilbyde et fortroligt og sikkert online-miljø for brugerne. Samtlige profiler og billeder bliver helt manuelt screenet af specialister i deres Safety Team.

Der benyttes den sidste nye teknologi til at sikre servere og databaser. Via “privatliv kontrol” funktion sørges der for, at brugerne kun ser de data, du er villig til at dele med dem.

Tjek NextLove på Trustpilot her.