Dating.dk er den største datingside i Danmark uden sidestykke. Dating.dk har ca. 500.000 brugere i Danmark.

Danmarks største datingside

Dating.dk er en af de første dating portaler der blev oprettet ved internettets begyndelse. De har været markedsledende i Danmark indtil de store portaler som tinder og andre internationale udbydere af dating services kom på markedet.

Over 500.000 dating profiler

På dating.dk findes rigtigt mange funktionaliteter for at optimere din egen dating profil.

Som gør at du vil få flere henvendelser, og øge muligheden for at finde en kæreste.

Se også hvordan du finder en Thai kæreste her.

F.eks. kan du for forholdsvis små penge købe forsidevisninger hvor du kan skrive en lille besked for at tiltrække nysgerrige profiler.

Måske komme i dialog med din nye date igennem disse datingsider.

Bliv mere synlig på dating.dk

Du kan også købe forsidevisninger så dit profil billede vises ofte på forsiden.

Hvilket er en mere langsigtet måde at markedsføre dig selv på dating.dk. Læs mere om disse funktioner nedenfor.

dating.dk

Fremhæv din dating profil

Blandt de mange funktionaliteter kan nævnes “Fremhævede Profiler” som er forsidevisninger og “Forside-sms”. Hvor du igennem din mobiltelefon kan sende en sms hvor din besked så bliver vist på forsiden i en begrænset periode.

Du kan også bruge sms funktionen direkte på din computer og skrive din besked som du gerne vil have vist på forsiden.

Du har med en skyde-bar i toppen af siden også mulighed for at vælge indenfor hvilken afstand du søger en kæreste… smart og nemt at indstille.

Du har med en procentbar mulighed for at se hvor færdig din profil er. F.eks. “Din profil er 50% færdig”. Du får også en Match-funktion der giver dig besked når sidens match-robot finder profiler der passer til dine ønsker.

Det sparer dig selv for en masse tid hvor du ellers selv skulle sidde og tjekke interesser osv. som skulle passe ind i dit kram. Her gør match-funktionen det for dig helt automatisk.

Hvorfor vælge dating.dk?

Med antallet af brugere på siden siger det næsten sig selv. Så her har du størst sandsynlighed for at blive set af flest mulige kæreste emner.

Og en ting du også skal huske på er at hvis du bor i en mindre provins by. Og gerne vil finde en lokal kæreste, så er sandsynligheden for det størst på denne hjemmeside

En anden fordel ved denne side er, at man kan oprette en CPR profil. Hvilket vil sige at du er garanteret ægtheden af den pågældende profil.

Der findes jo en masse fake profiler derude, og det ville da være irriterende at få falske forhåbninger til en profil der slet ikke er den som den udgiver sig for.

Det er også en funktion der garanterer at dette ikke er en fake-profil der er oprettet af folk der prøver at snyde dig, så denne funktion er et stort plus.

Du kan desuden anmelde en profil til dating dk hvis føler dig krænket. Eller bare ved at dette er en fake profil der bare prøver at lokke penge ud af dig.

En typisk fake profil skriver på gebrokkent dansk, og vil altid gerne have dig over på en eller anden yahoo.com mail så ikke kan skrive sammen der.

Dette er som regel et sikkert tegn på en fake profil der prøver at lokke dig til at sende penge til transport osv.

Dating mobil app

Denne side har en mobil app som du kan downloade både til din iPhone, iPad, samt til din Android mobile enhed.

Det er en rigtig smart ting at du altid kan have din profil med i lommen sammen med din smartphone. Hermed har du altid mulighed for at tjekke om du har fået en besked, eller hvem der har besøgt din profil.

I stedet for altid at være afhængig af din computer derhjemme, eller på dit arbejde. Så kan du i al diskretion lige tjekke om der skulle være sket noget på din profil.

(Se mobil app her)

Dating.dk - Danmarks største dating side
Er du ikke allerede medlem af denne side, så skal du huske at du altid kan oprette en gratis profil, og efterfølgende opgradere til endnu flere funktioner og fordele, der gør at chancen for at du møder din nye kæreste bliver endnu større.

Find kærligheden online

Du er nu kun nogle få klik fra at møde en potentiel partner online. Næste skridt er at mødes i den virkelige verden, eller til en samtale via telefonen.

Hvordan det helt nøjagtigt skal foregå er op til dig og den du taler med. En ting er helt sikkert, hvis du ikke gør noget, så møder du ikke nogen.