Love.dk åbnede online i 2002, og var en stor datingside med over 100.000 profiler. Siden er dog siden da blevet lukket ned og findes derfor ikke mere.

Love.dk er lukket ned

Det var en af de ældste datingsider i Danmark da den fandtes. Hvis du har lyst til at prøve andre portaler af med dating online, kan du se andre sider i vores oversigt herunder.

Gå til forsiden og læs om dating sider i Danmark.

Man har også flere gange været i medierne på både TV2 og DR1.

Så hvis du har hørt navnet før, så er det højest sandsynligt nok derfra.

De datingsider der har været længst på det danske dating marked, er ofte også dem med de fleste profiler på. Du kan derfor få en stor tryghed ved at bruge denne datingside hvis du gerne vil prøve denne type dating af online.

Love.dk har en mobil app så du kan følge med på farten.

De fleste seriøse datingsider har i dag en mobil app så du kan have din dating profil med på farten i en travl hverdag. Er du på denne side, så skynd dig ind at download den på din smartphone.

Ingen gider at være alene i dagens Danmark, og derfor er det utroligt populært at oprette profiler på datingsider.

Med de lange mørke vintre vi har i Danmark er der mange der føler sig ensomme, fordi vi opholder os mest inden døre, og det får os til at længes efter en kæreste.

Love.dk er en af Danmarks ældste datingsider, og har derfor flere tusinde profiler at vælge imellem for dig.

Du kan gå ind at oprette en gratis profil i dag hvis du vil.

love dk

Held og lykke med at finde din nye kæreste online på love.dk – Opret en profil i dag, og mød din kommende kæreste online. Hvis du ikke gør noget, så møder du heller aldrig en ny kæreste. Ja, dig… 😉

Tjek denne side på Trustpilot.dk her.