Match.com er en af verdens førende datingsider, så her er altså tale om en international datingside. Det er GRATIS at tilmelde sig og oprette en profil.

Match.com – En af verdens største datingsider

Når du så har kigget på en masse profiler og udvalgt dig nogen som du gerne vil tage kontakt til.

>>GÅ TIL MATCH.COM HER<<

Se danske dating sider her. Så bliver du betalende medlem, hvilket kan gøres på standard perioderne 1, 3 og 6 måneder.

Derud over har match.com også såkaldte frivillige tilvalgstjenester.

Premium tilvalget indebærer f.eks., at alle match.com medlemmer kan kontakte dig uden omkostninger, og så det at din profil vises først for nye medlemmer.

Plus tilvalget indebærer f.eks., at du kan se når dine e-mails er blevet læst, samt at du kan vælge, om du vil vise, at du er online.

Gode dating historier

Ellers har de en masse gode historier fra tidligere medlemmer der har fundet hinanden igennem deres datingside. Så der er masser af eksempler og læsestof hvis det er det du er til.

Du kan også lave en match test. Så du mere nøjagtigt kan se hvem du passer sammen med.

Vi anbefaler Match.com

Vi har prøvet Macth com og kan sige at du opnår fuldt ud lige så mange kontakter, mails, og folk der kigger på din profil, som på de store danske datingsider som Dating.dk og Single.dk

Det sjove er så at du også kan blive kontaktet af profiler der bor i udlandet. Hvem ved, måske er det her din nye kærlighed befinder sig. Det syntes vi kun er et plus for match.com
match.comOfte er det jo det vi ikke forventer der sker i vores liv. Hvilket kommer bag på mange mennesker, og når det er i en positiv retning, som det at finde en kæreste er, så er alt jo bare dejligt.

Så du kan roligt tilmelde dig en GRATIS profil på match.com og se hvad der sker. Så kan du altid blive betalende medlem hvis du har lyst til at tage kontakt til andre medlemmer.

Held og lykke med din søgen efter en ny kæreste ;-).

Tjek anmeldelser af Match.com på Trustpilot her.

Dette er en international dating portal så du skal huske på at du kan blive kontaktet af brugere fra hele verden. Dette kan der jo være visse udfordringer med. Men tænk dig om og brug din sunde fornuft. Så kan du sagtens få en god oplevelse af denne side.